Bodrumspor özüne dönüyor

SPOR 21.12.2019 - 13:59, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrumspor özüne dönüyor

Geçtiğimiz yıl kadrosunu pahallı isimlerle takviye eden ve daha sonra sıkıntıya düşen Bodrumspor, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bütçesi ve kaynaklarına göre hareket etmeye başlıyor. Bu amaçla çalışmalara başlayan Bodrumspor Yönetim Kurulu, bazı futbolcularla yollarını ayırdı ve bir de açıklama yaptı;
İşte o açıklama; Spor Toto 2.ligin ilk yarısı biter bitmez söz verdiğimiz gibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor yönetim kurulu olarak Belediye başkanımız Ahmet Aras'ın önderliğinde 'Ben de Varım' kampanyası ile harekete geçtik.   Profesyonel Futbol A takımımızdan kanat oyuncusu Ozan Sol isimli futbolcumuzun 394.000 TL' lik ödemesini yaptık.   Orta saha oyuncusu Seyid Ahmet Han isimli futbolcumuz ile, 330.000 TL'lik alacağını, karşılıklı anlaşıp 215,000 TL ye düşürüp 115.000 TL tasarruf ederek ayrıldık.   Emre can Atilla isimli orta saha oyuncumuzun 180,000 TL lik alacağını yatırıp kendisiyle karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık. Forvet oyuncumuz Şaban Yılmaz Genişyürek'in tek taraflı fesih hakkını kullanmasına izin verdik ve kulüp yönetimi olarak planlarımız doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz.   Futbolcu ödemelerimizin haricinde Nike bayisine olan 150.000 TL’lik senet ödememizi de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.   Yollarımızı ayırdığımız oyuncularımıza emekleri icin teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde kadromuzda düşündüğümüz diğer oyuncularımızın da kulübümüzden alacaklarını hesaplarına yatırarak ; kamuoyunu alıştırdığımız örnek kulüp hüviyetimize kısa sürede döneceğiz. Teknik heyet ile ilgili olarak ilerleyen günlerde kamu oyununa ayrı bir açıklama yapacağımızı bilgilerinize sunar, başta Belediye Başkanımız Ahmet Aras olmak üzere " Ben de Varım" diyen bütün Bodrumspor sevdalılarına teşekkürlerimizi sunarız.
Geçtiğimiz yıl kadrosunu pahallı isimlerle takviye eden ve daha sonra sıkıntıya düşen Bodrumspor, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bütçesi ve kaynaklarına göre hareket etmeye başlıyor. Bu amaçla çalışmalara başlayan Bodrumspor Yönetim Kurulu, bazı futbolcularla yollarını ayırdı ve bir de açıklama yaptı;

İşte o açıklama;

Spor Toto 2.ligin ilk yarısı biter bitmez söz verdiğimiz gibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor yönetim kurulu olarak Belediye başkanımız Ahmet Aras'ın önderliğinde 'Ben de Varım' kampanyası ile harekete geçtik.

 

Profesyonel Futbol A takımımızdan kanat oyuncusu Ozan Sol isimli futbolcumuzun 394.000 TL' lik ödemesini yaptık.

 

Orta saha oyuncusu Seyid Ahmet Han isimli futbolcumuz ile, 330.000 TL'lik alacağını, karşılıklı anlaşıp 215,000 TL ye düşürüp 115.000 TL tasarruf ederek ayrıldık.

 

Emre can Atilla isimli orta saha oyuncumuzun 180,000 TL lik alacağını yatırıp kendisiyle karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık. Forvet oyuncumuz Şaban Yılmaz Genişyürek'in tek taraflı fesih hakkını kullanmasına izin verdik ve kulüp yönetimi olarak planlarımız doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz.

 

Futbolcu ödemelerimizin haricinde Nike bayisine olan 150.000 TL’lik senet ödememizi de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

 

Yollarımızı ayırdığımız oyuncularımıza emekleri icin teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde kadromuzda düşündüğümüz diğer oyuncularımızın da kulübümüzden alacaklarını hesaplarına yatırarak ; kamuoyunu alıştırdığımız örnek kulüp hüviyetimize kısa sürede döneceğiz.

Teknik heyet ile ilgili olarak ilerleyen günlerde kamu oyununa ayrı bir açıklama yapacağımızı bilgilerinize sunar, başta Belediye Başkanımız Ahmet Aras olmak üzere " Ben de Varım" diyen bütün Bodrumspor sevdalılarına teşekkürlerimizi sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.