Bodrumspor sahaya iniyor

SPOR 14.08.2020 - 12:11, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrumspor sahaya iniyor

Spor Toto 2.lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 17 Ağustos Pazartesi günü Teknik direktör Tarık Daşgün yönetiminde topbaşı yapıyor.
Yönetim Kurulu'ndan bu sabah yapılan açıklamaya göre ; Profesyonel Futbol A takımı ilk etabı kendi tesislerinde yapacağı antremanlar ile sürdürecek , haftaya yapılacak olan kura çekimi ve fikstür belirlenmesi ile de ilerleyen çalışmaların programı belli olacak.   Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Karakaya yaptığı açıklamada : "Umutlarımızın yeşerdiği, Bodrumsporluların yüzünün güldüğü bir sezon olur inşallah. Ümidimizi hiç kaybetmedik, sabrettik. Güzel günler için çabalarımız sürüyor. Alıştırdığımız başarılı günlerde buluşmak üzere. İnananlar asla kaybetmez" dedi.
Spor Toto 2.lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 17 Ağustos Pazartesi günü Teknik direktör Tarık Daşgün yönetiminde topbaşı yapıyor.

Yönetim Kurulu'ndan bu sabah yapılan açıklamaya göre ; Profesyonel Futbol A takımı ilk etabı kendi tesislerinde yapacağı antremanlar ile sürdürecek , haftaya yapılacak olan kura çekimi ve fikstür belirlenmesi ile de ilerleyen çalışmaların programı belli olacak.

 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Karakaya yaptığı açıklamada : "Umutlarımızın yeşerdiği, Bodrumsporluların yüzünün güldüğü bir sezon olur inşallah. Ümidimizi hiç kaybetmedik, sabrettik. Güzel günler için çabalarımız sürüyor. Alıştırdığımız başarılı günlerde buluşmak üzere. İnananlar asla kaybetmez" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.