Bu semineri izlemeden mesleğinizi seçmeyin

15.02.2021 - 14:39, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bu semineri izlemeden mesleğinizi seçmeyin

Teknik Meslek liseleri ile fark yaratan Kale Okulları, öğrencilerin gelecekte meslek seçmesi konusunda önemli bir işbirliğine imza atarak, Lefke Avrupa Üniversitesi ile meslek seçimi konferansı düzenliyor.
Meslek Liseleri yatırımlarıyla eğitimde öncü olan Kale Okulları, öğrencilere yönelik “Doğru Meslek Seçimi” semineri düzenliyor. Lefke Avrupa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Şeşen’in vereceği konferansla öğrenciler, kendi beceri ve eğilimlerini en iyi şekilde değerlendirecek ve seçecekleri mesleğin özelliklerini tanıyacak. Bu seminer sayesinde ilkokuldan ortaokula, ortaokuldan liseye tüm eğitim birimlerinde bilhassa liseye yeni başlayan öğrenciler için tercih döneminde, üniversite adaylarına meslekler ve iş alanları hakkında çok değerli bilgiler verilecek.   “Değişen Dünyanın İhtiyaçlarına Uygun Yeni Meslekler, Geleceğin Meslekleri İçin Ne Okumalı, Neler Yapılmalı? Geleceğin Sektörleri, Üniversite ve Bölüm Tercihinde Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar Nelerdir?” konularını kapsayacak seminer, ayrıca bu konularla ilgili öğrencilerin bütün sorularının yanıtlanacağı, Lefke Avrupa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Şeşen ile çok keyifli bir sohbete dönüşecek.   Seminer, 16 Şubat  2021 saat 19:00’da @eul_lau Instagram adresinden canlı yayınlanacak. Seminere tüm öğrencilerin davetli olduğu bildirildi.
Teknik Meslek liseleri ile fark yaratan Kale Okulları, öğrencilerin gelecekte meslek seçmesi konusunda önemli bir işbirliğine imza atarak, Lefke Avrupa Üniversitesi ile meslek seçimi konferansı düzenliyor.

Meslek Liseleri yatırımlarıyla eğitimde öncü olan Kale Okulları, öğrencilere yönelik “Doğru Meslek Seçimi” semineri düzenliyor. Lefke Avrupa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Şeşen’in vereceği konferansla öğrenciler, kendi beceri ve eğilimlerini en iyi şekilde değerlendirecek ve seçecekleri mesleğin özelliklerini tanıyacak. Bu seminer sayesinde ilkokuldan ortaokula, ortaokuldan liseye tüm eğitim birimlerinde bilhassa liseye yeni başlayan öğrenciler için tercih döneminde, üniversite adaylarına meslekler ve iş alanları hakkında çok değerli bilgiler verilecek.

 

“Değişen Dünyanın İhtiyaçlarına Uygun Yeni Meslekler, Geleceğin Meslekleri İçin Ne Okumalı, Neler Yapılmalı? Geleceğin Sektörleri, Üniversite ve Bölüm Tercihinde Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar Nelerdir?” konularını kapsayacak seminer, ayrıca bu konularla ilgili öğrencilerin bütün sorularının yanıtlanacağı, Lefke Avrupa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Şeşen ile çok keyifli bir sohbete dönüşecek.

 

Seminer, 16 Şubat  2021 saat 19:00’da @eul_lau Instagram adresinden canlı yayınlanacak. Seminere tüm öğrencilerin davetli olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.