Büyük ilgi gören sergi uzatıldı

KÜLTÜR-SANAT 30.08.2018 - 16:54, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Büyük ilgi gören sergi uzatıldı

Flipper VİP Konutları’nda 23 Ağustos’ta açılan sergi, büyük ilgi görüyor. Bu ilgi üzerine 31 Ağustos’ta sona ermesi planlanan sergi, 3 Eylül’e kadar uzatıldı.
Flipper VİP Konutları Sitesi’nde 23 Ağustos’ta Eda Su Neidik‘in resim sergisi açıldı. Açıldığı andan itibaren büyük ilgi gören ve 31 Ağustos‘a kadar açık kalacağı açıklanan sergi, ilgi üzerine 3 Eül’e kadar uzatıldı. Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Eda Su Neidik, bu sergisinde son yıllarda geliştirdiği teknikle yaptığı resimlerinden bir seçkiyle sanatseverlerin karşısına çıkarak geçer not aldı.   Sergideki eserlerinden bazıları İstanbul’da Sefahathane’de de sergilendi. 2015’teki müzayedelerde ve katıldığı karma sergilerde genç sanatçının otuzdan fazla eseri önemli koleksiyonlara adını yazdırdı. 2015’da ülkemizi festivallerde temsil eden “Yemekteydik ve Karar Verdim” isimli filmde hem tekstil hem de görsel alandaki üretimleriyle sanat grubu çalışmalarında yer aldı. Genç ressam gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Bodrum’da olmaktan ve bu büyüleyici ilçede sergi açmaktan çok memnunum. Club Flipper ve Genel Müdür Hüseyin Softa’ya ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte Bodrum’da sergilerimle yer almaya devam edeceğim” dedi.   Club Flipper Genel Müdürü Hüseyin Softa da Eda Su Neidik gibi genç ve çok başarılı bir sanatçının sergisine ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; “Sergi çok ilgi gördü. Biz de bu yüzden 31 Ağustos’ta sona ermesi planlanan sergiyi 3 Eylül’e kadar uzattık. Flipper olarak böyle yetenekli sanatçılarla dayanışmamıza devam edeceğiz. Kokteylimize vermiş olduğu içecek sponsorluğu desteğinden dolayı AFS İçecek’e de çok teşekkür ederiz” dedi.
Flipper VİP Konutları’nda 23 Ağustos’ta açılan sergi, büyük ilgi görüyor. Bu ilgi üzerine 31 Ağustos’ta sona ermesi planlanan sergi, 3 Eylül’e kadar uzatıldı.

Flipper VİP Konutları Sitesi’nde 23 Ağustos’ta Eda Su Neidik‘in resim sergisi açıldı. Açıldığı andan itibaren büyük ilgi gören ve 31 Ağustos‘a kadar açık kalacağı açıklanan sergi, ilgi üzerine 3 Eül’e kadar uzatıldı. Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Eda Su Neidik, bu sergisinde son yıllarda geliştirdiği teknikle yaptığı resimlerinden bir seçkiyle sanatseverlerin karşısına çıkarak geçer not aldı.

 

Sergideki eserlerinden bazıları İstanbul’da Sefahathane’de de sergilendi. 2015’teki müzayedelerde ve katıldığı karma sergilerde genç sanatçının otuzdan fazla eseri önemli koleksiyonlara adını yazdırdı. 2015’da ülkemizi festivallerde temsil eden “Yemekteydik ve Karar Verdim” isimli filmde hem tekstil hem de görsel alandaki üretimleriyle sanat grubu çalışmalarında yer aldı. Genç ressam gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Bodrum’da olmaktan ve bu büyüleyici ilçede sergi açmaktan çok memnunum. Club Flipper ve Genel Müdür Hüseyin Softa’ya ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte Bodrum’da sergilerimle yer almaya devam edeceğim” dedi.

 

Club Flipper Genel Müdürü Hüseyin Softa da Eda Su Neidik gibi genç ve çok başarılı bir sanatçının sergisine ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; “Sergi çok ilgi gördü. Biz de bu yüzden 31 Ağustos’ta sona ermesi planlanan sergiyi 3 Eylül’e kadar uzattık. Flipper olarak böyle yetenekli sanatçılarla dayanışmamıza devam edeceğiz. Kokteylimize vermiş olduğu içecek sponsorluğu desteğinden dolayı AFS İçecek’e de çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.