Çok ciddi iddialar!

GÜNDEM 19.04.2021 - 11:25, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Çok ciddi iddialar!

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili çok ciddi bir iddia ortaya attı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’da tecrübeli personeli alakasız görevlere ve sürgüne gönderdiğini iddia eden Osman Gökmen’in açıklamaları şöyle;   “Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bodrum’da ki İtfaiye Müdürlüğü’nde mobbing tüm hızıyla devam ediyor.   Muğla Büyükşehir Belediyesi, tecrübeli iş ve bilgi sahibi itfaiyecileri, alakasız görevlere veriyor ve ikametlerinden çok uzak yerlere adeta sürgüne gönderiyor. Tecrübeli itfaiyecilerin bazıları çöpçü, bazıları döküm sahası işçisi, bazıları çevre ilçelerde otogar personeli olarak görev yapıyor. Zorla bu görevlere atayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, itiraz eden olursa tehditle bu kişilerin hakkını aramasına mani oluyor.   Tecrübeli personeli alakasız görevlere veren ve sürgüne yollayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu kişilerin yerlerine genel merkez ve İstanbul il başkanlığı talimatıyla Bodrum’u ve Muğla’yı hiç tanımayan, bilgisiz, yetersiz personeli alıyor.   Bu yörenin çocukları sürgün edilirken, ithal personel belediye kadrolarını doldurmaya devam ediyor.    Hak, hukuk, adalet diyen, halkçı olduğunu söyleyen partinin belediye başkanlarının yönettiği Muğla ve Bodrum Belediyelerinde hak, hukuk, adalet işte böyle uygulanıyor.   Yazık!”
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili çok ciddi bir iddia ortaya attı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’da tecrübeli personeli alakasız görevlere ve sürgüne gönderdiğini iddia eden Osman Gökmen’in açıklamaları şöyle;

 

“Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bodrum’da ki İtfaiye Müdürlüğü’nde mobbing tüm hızıyla devam ediyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, tecrübeli iş ve bilgi sahibi itfaiyecileri, alakasız görevlere veriyor ve ikametlerinden çok uzak yerlere adeta sürgüne gönderiyor. Tecrübeli itfaiyecilerin bazıları çöpçü, bazıları döküm sahası işçisi, bazıları çevre ilçelerde otogar personeli olarak görev yapıyor. Zorla bu görevlere atayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, itiraz eden olursa tehditle bu kişilerin hakkını aramasına mani oluyor.

 

Tecrübeli personeli alakasız görevlere veren ve sürgüne yollayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu kişilerin yerlerine genel merkez ve İstanbul il başkanlığı talimatıyla Bodrum’u ve Muğla’yı hiç tanımayan, bilgisiz, yetersiz personeli alıyor.

 

Bu yörenin çocukları sürgün edilirken, ithal personel belediye kadrolarını doldurmaya devam ediyor. 

 

Hak, hukuk, adalet diyen, halkçı olduğunu söyleyen partinin belediye başkanlarının yönettiği Muğla ve Bodrum Belediyelerinde hak, hukuk, adalet işte böyle uygulanıyor.

 

Yazık!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.