Deprem çok korkuttu!

GÜNDEM 28.06.2020 - 21:05, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Deprem çok korkuttu!

AFAD verilerine göre; Marmaris’te 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem Bodrum’da da oldukça şiddetli şekilde hissedildi.
Marmaris’te 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre; saat 20.43'te merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi olan 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 61 kilometre derinliğinde gerçekleşti.   BODRUM’DA KORKU YARATTI Marmaris merkezli deprem, İzmir’e kadar geniş bir bölgede hissedildi. Özellikle Bodrum’da şiddetli şekilde hissedilen deprem, ilçede korku yarattı. İlk alınan bilgilere göre deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
AFAD verilerine göre; Marmaris’te 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem Bodrum’da da oldukça şiddetli şekilde hissedildi.

Marmaris’te 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre; saat 20.43'te merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi olan 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 61 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

 

BODRUM’DA KORKU YARATTI

Marmaris merkezli deprem, İzmir’e kadar geniş bir bölgede hissedildi. Özellikle Bodrum’da şiddetli şekilde hissedilen deprem, ilçede korku yarattı. İlk alınan bilgilere göre deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.