Devlet DSİ hatlarına el atıyor

YAŞAM 27.06.2020 - 17:55, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Devlet DSİ hatlarına el atıyor

Bodrum’un kanayan yarası haline gelen ve bugüne kadar yaklaşık 2.500 kez patlayan DSİ boru hatlarıyla ilgili bir gelişme yaşandı.
Bodrum’u canından bezdiren ve hemen her gün bir patlama haberinin geldiği DSİ Boru hatlarıyla ilgili bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Mustafa Aksu, DSİ yetkilileriyle Bodrum’a gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. Bu hattın değişimi için çalışmaların başlayacağını söyleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen konuyla ilgili bir açıklama yaptı.   Osman Gökmen’in açıklaması şöyle;   “Bodrum’da başta DSİ hatları olmak üzere ilçemizin süregelen sorunlarıyla ilgili devletimizin en sorumlu yetkilileriyle bir gün boyunca yapmış olduğumuz tespit ve çalışmaları siz değerli Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşmak istedik.   Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Sayın Mustafa Aksu, Bodrum Kaymakamı Sayın Bekir Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Muğla şube müdürü sayın Mehmet İskender, DSİ Aydın bölge müdürü sayın Göktuğ İlter, Milas Kaymakamı Sayın Eren Aslan, Muğla Orman bölge müdürü sayın Yasin Yaprak,  Muğla Tarım il müdürü Sayın Barış Saylak, Milli Parklar dördüncü bölge müdürü sayın Kerim Gençoğlu ile birlikte Bodrum’da yaşanan sorunları yerinde inceleyip çözüm çalışmalarını masaya yatırdık. Başta DSİ’nin hemen her gün patlayan su borularının değişimi olmak üzere, tarımda Bodrum’a verilen önemin arttırılması, Bodrum’da milli park alanlarının geliştirilmesi, orman yangınlarıyla ilgili önleyici tedbirlerin arttırılması konularında çalışmaların hemen başlaması konusunda fikir birliğine vardık. Yapılan temaslar sonucunda Bodrum’da aksayan sorunlara devletimizin bir an önce el atması isteğinde olduğunda görmek bizleri çok sevindirdi.   Siz değerli halkımızla birlikte yaşamış olduğumuz sorunları, devletimizle birlikte çözüme ulaştırmak için büyük bir adım attık. Bodrumumuz’un hakettiği hizmetleri alması için halkımızın desteğiyle devletimizle birlikte tüm gücümüzle çalışacağız ve her zaman siz değerli halkımızın yanında olacağız.  Herşey güzel Bodrumumuz için.”
Bodrum’un kanayan yarası haline gelen ve bugüne kadar yaklaşık 2.500 kez patlayan DSİ boru hatlarıyla ilgili bir gelişme yaşandı.

Bodrum’u canından bezdiren ve hemen her gün bir patlama haberinin geldiği DSİ Boru hatlarıyla ilgili bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Mustafa Aksu, DSİ yetkilileriyle Bodrum’a gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. Bu hattın değişimi için çalışmaların başlayacağını söyleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

 

Osman Gökmen’in açıklaması şöyle;

 

“Bodrum’da başta DSİ hatları olmak üzere ilçemizin süregelen sorunlarıyla ilgili devletimizin en sorumlu yetkilileriyle bir gün boyunca yapmış olduğumuz tespit ve çalışmaları siz değerli Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşmak istedik.

 

Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Sayın Mustafa Aksu, Bodrum Kaymakamı Sayın Bekir Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Muğla şube müdürü sayın Mehmet İskender, DSİ Aydın bölge müdürü sayın Göktuğ İlter, Milas Kaymakamı Sayın Eren Aslan, Muğla Orman bölge müdürü sayın Yasin Yaprak,  Muğla Tarım il müdürü Sayın Barış Saylak, Milli Parklar dördüncü bölge müdürü sayın Kerim Gençoğlu ile birlikte Bodrum’da yaşanan sorunları yerinde inceleyip çözüm çalışmalarını masaya yatırdık. Başta DSİ’nin hemen her gün patlayan su borularının değişimi olmak üzere, tarımda Bodrum’a verilen önemin arttırılması, Bodrum’da milli park alanlarının geliştirilmesi, orman yangınlarıyla ilgili önleyici tedbirlerin arttırılması konularında çalışmaların hemen başlaması konusunda fikir birliğine vardık. Yapılan temaslar sonucunda Bodrum’da aksayan sorunlara devletimizin bir an önce el atması isteğinde olduğunda görmek bizleri çok sevindirdi.

 

Siz değerli halkımızla birlikte yaşamış olduğumuz sorunları, devletimizle birlikte çözüme ulaştırmak için büyük bir adım attık. Bodrumumuz’un hakettiği hizmetleri alması için halkımızın desteğiyle devletimizle birlikte tüm gücümüzle çalışacağız ve her zaman siz değerli halkımızın yanında olacağız.  Herşey güzel Bodrumumuz için.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.