Duyarlılık lazım ama nerede!

18.08.2019 - 21:38, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Duyarlılık lazım ama nerede!

Duyarlı vatandaşlar sosyal medyada duyarsızların yaptıklarını afişe ediyorlar. Ancak bazen öyle görüntülere şahit oluyoruz ki bu kadar da olmaz diyoruz.
Sosyal medyada duyarlı vatandaşlar yaşadıkları yere olan sorumluluğunu sonuna kadar yerine getirip olumsuzlukları gözler önüne seriyor. Ancak o kadar çok olumsuzluk var ki, hangi birisine ne yazacağımızı şaşırdık. İşte bir örnek. Belli ki vatandaşlar bu alana gelişigüzel atılan çöplerden rahatsız. O yüzden gayet kibar bir uyarıda bulunup çöp atılmamasını rica etmişler. Üstelik espirili bir dille de 50 metre ileride bir çöp konteyneri olduğunu yazmışlar. Gelin görün ki tam da bu uyarı yazılarının altı atılan çöplerle dolu. İnsanlar bu kadar duyarsız olunca bize de sadece pes! demek kalıyor.   Fotoğraf : Efkan Sayın
Duyarlı vatandaşlar sosyal medyada duyarsızların yaptıklarını afişe ediyorlar. Ancak bazen öyle görüntülere şahit oluyoruz ki bu kadar da olmaz diyoruz.

Sosyal medyada duyarlı vatandaşlar yaşadıkları yere olan sorumluluğunu sonuna kadar yerine getirip olumsuzlukları gözler önüne seriyor. Ancak o kadar çok olumsuzluk var ki, hangi birisine ne yazacağımızı şaşırdık. İşte bir örnek. Belli ki vatandaşlar bu alana gelişigüzel atılan çöplerden rahatsız. O yüzden gayet kibar bir uyarıda bulunup çöp atılmamasını rica etmişler. Üstelik espirili bir dille de 50 metre ileride bir çöp konteyneri olduğunu yazmışlar. Gelin görün ki tam da bu uyarı yazılarının altı atılan çöplerle dolu. İnsanlar bu kadar duyarsız olunca bize de sadece pes! demek kalıyor.

 

Fotoğraf : Efkan Sayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.