Evler ucuz kurtuldu

OLAYLAR 13.07.2020 - 23:15, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Evler ucuz kurtuldu

Bugün Bodrum'da evlerin çok yakınında çıkan yangın korkuttu. Yangının bilançosu ağır. İşte detaylar;
Bodrum’da yerleşim yerlerinin yakınında zeytin ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü.   Çırkan Mahallesi Turan Sokağı ile Başaran Sokağı arasındaki kuru dere yatağı ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.   Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince müdahale edildi.   Çevredeki vatandaşlar da hortumlarla su sıkıp, kovalarla su taşıyarak söndürme çalışmalarına destek verdi. Milas Orman İşletme Müdürlüğünde görevli orman işçileri de arazözle köpüklü su çıktı.   Evlere sıçramadan kontrol altına alınan yangında, tavuklarını kurtarmaya çalışan Serkan Kirman'ın vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu, park halindeki iki minibüste ve ağaçların yanındaki teknede hasar oluştu. Yaklaşık 5 dönümlük alandaki zeytin ağaçları da zarar gördü.   Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince tedavi edilen Kirman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracında hasar oluşmasını göze alıp tavuklarını kurtarmaya çalıştığını söyledi.   Tavuk ve civcivlerinin telef olduğunu dile getiren Kirman "Maddi zararımız var. 10 tavuk, 6,7 civcivimiz vardı. Sadece bir tane tavuğumu kurtarabildim, diğerleri telef oldu." dedi.   Ziraat alanının sahibi Celal Türkdoğan da zeytin ağaçlarının yandığını, yangını çocukların oynarken çıkarmış olabileceğini, ayrıca bazı kişilerin çöplerini bölgeye attığını öne sürdü.
Bugün Bodrum'da evlerin çok yakınında çıkan yangın korkuttu. Yangının bilançosu ağır. İşte detaylar;

Bodrum’da yerleşim yerlerinin yakınında zeytin ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın

söndürüldü.

 

Çırkan Mahallesi Turan Sokağı ile Başaran Sokağı arasındaki kuru dere yatağı ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

 

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince müdahale edildi.

 

Çevredeki vatandaşlar da hortumlarla su sıkıp, kovalarla su taşıyarak söndürme çalışmalarına destek verdi. Milas Orman İşletme Müdürlüğünde görevli orman işçileri de arazözle köpüklü su çıktı.

 

Evlere sıçramadan kontrol altına alınan yangında, tavuklarını kurtarmaya çalışan Serkan Kirman'ın vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu, park halindeki iki minibüste ve ağaçların yanındaki teknede hasar oluştu. Yaklaşık 5 dönümlük alandaki zeytin ağaçları da zarar gördü.

 

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince tedavi edilen Kirman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracında hasar oluşmasını göze alıp tavuklarını kurtarmaya çalıştığını söyledi.

 

Tavuk ve civcivlerinin telef olduğunu dile getiren Kirman "Maddi zararımız var. 10 tavuk, 6,7 civcivimiz vardı. Sadece bir tane tavuğumu kurtarabildim, diğerleri telef oldu." dedi.

 

Ziraat alanının sahibi Celal Türkdoğan da zeytin ağaçlarının yandığını, yangını çocukların oynarken çıkarmış olabileceğini, ayrıca bazı kişilerin çöplerini bölgeye attığını öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.