Fırtına kabusu!

YAŞAM 05.04.2021 - 11:40, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Fırtına kabusu!

Bodrum’da hayatı olumsuz etkileyen fırtına, bir otel lojmanının çatısını uçurdu.
Bodrum’da dün gün boyu esen kuvvetli rüzgar, akşam zaman zaman fırtınaya dönüştü. Fırtına nedeniyle Yalıkavak’ta bir otel lojmanının sac kaplı çatısı uçtu. Yaklaşık 12 metre eninde, 25 metre uzunluğundaki çatı, bölgede baz istasyonu ve enerji nakil hattı direklerinin bulunduğu tepeye uçtu.   Çatının baz istasyonu direğine çarptığı öğrenildi. Fırtınanın 2 gün boyunca etkili olacağı öğrenildi.
Bodrum’da hayatı olumsuz etkileyen fırtına, bir otel lojmanının çatısını uçurdu.

Bodrum’da dün gün boyu esen kuvvetli rüzgar, akşam zaman zaman fırtınaya dönüştü. Fırtına nedeniyle Yalıkavak’ta bir otel lojmanının sac kaplı çatısı uçtu. Yaklaşık 12 metre eninde, 25 metre uzunluğundaki çatı, bölgede baz istasyonu ve enerji nakil hattı direklerinin bulunduğu tepeye uçtu.

 

Çatının baz istasyonu direğine çarptığı öğrenildi. Fırtınanın 2 gün boyunca etkili olacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.