Gerçeğini Aratmadı

DİĞER 16.11.2016 - 11:44, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Gerçeğini Aratmadı

Milas-Bodrum Havalimanı'nda acil durum kurtarma ve ilk yardım tatbikatı yapıldı.Milas-Bodrum Havalimanı'nda acil durum kurtarma ve ilk yardım tatbikatı yapıldı.
Milas Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Milas-Bodrum Havalimanı'nda acil durum operasyonlarında kurtarma ve ilk yardım çalışmalarının pekiştirilmesi amacıyla tatbikat gerçekleştirildiği belirtildi.   Tatbikatta, olası çeşitli kaza, kırım ve diğer olaylarda insan hayatının korunması ve kurtarılması amacıyla olay mahallinde gerekli tedbirlerin alınması ve ekiplerin görevlerini başarılı şekilde yerine getirmelerinin amaçlandığı kaydedildi.   Tatbikatı Milas Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Fuat Gürel, DHMİ Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek de izledi.   Tatbikat sonunda Gürel, tüm katılımcılara teşekkür etti.
Milas-Bodrum Havalimanı'nda acil durum kurtarma ve ilk yardım tatbikatı yapıldı.Milas-Bodrum Havalimanı'nda acil durum kurtarma ve ilk yardım tatbikatı yapıldı.

Milas Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Milas-Bodrum Havalimanı'nda acil durum operasyonlarında kurtarma ve ilk yardım çalışmalarının pekiştirilmesi amacıyla tatbikat gerçekleştirildiği belirtildi.

 

Tatbikatta, olası çeşitli kaza, kırım ve diğer olaylarda insan hayatının korunması ve kurtarılması amacıyla olay mahallinde gerekli tedbirlerin alınması ve ekiplerin görevlerini başarılı şekilde yerine getirmelerinin amaçlandığı kaydedildi.

 

Tatbikatı Milas Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Fuat Gürel, DHMİ Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek de izledi.

 

Tatbikat sonunda Gürel, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.