Gülizar Özyurt son yolculuğuna uğurlandı

DİĞER 14.07.2018 - 12:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Gülizar Özyurt son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt’un annesi 79 yaşındaki Gülizar Özyurt yaşamını yitirdi. Özyurt, Karaburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.
2 çocuk annesi Gülizar Özyurt sabah saatlerinde yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sebebiyle yaşamını yitirdi. Özyurt için bugün Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde ikindi namazının ardından bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, Gülizar Özyurt’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ile İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve çok sayıda seveni katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özyurt, Karaburgaz Mezarlığı’na defnedildi. BODER Başkanı Halil Özyurt ve aile bireyleri taziye dileklerini kabul etti. Bodrum Haber Gazetesi olarak Gülizar Özyurt’a Allah’tan rahmet, acılı ailesini başsağlığı diliyoruz.
Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt’un annesi 79 yaşındaki Gülizar Özyurt yaşamını yitirdi. Özyurt, Karaburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.

2 çocuk annesi Gülizar Özyurt sabah saatlerinde yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sebebiyle yaşamını yitirdi. Özyurt için bugün Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde ikindi namazının ardından bir cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Gülizar Özyurt’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ile İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve çok sayıda seveni katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Özyurt, Karaburgaz Mezarlığı’na defnedildi. BODER Başkanı Halil Özyurt ve aile bireyleri taziye dileklerini kabul etti.

Bodrum Haber Gazetesi olarak Gülizar Özyurt’a Allah’tan rahmet, acılı ailesini başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.