Halk isyanda pazarcı savunmada!

YAŞAM 11.06.2020 - 17:57, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Halk isyanda pazarcı savunmada!

Bodrum'da, halk pazarına gelenler, fiyatları yüksek bulup eleştirdi. Üreticiler ise fiyatlara tepki gösterenlere, "Gelip çamurun içerisine çalışacaklar. O zaman neden pahalı olduğu görecekler' karşılığını verdi.
Bitez’de bugün kurulan halk pazarına gelenler, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ateş ölçümleri yapıldıktan sonra maskeli şekilde pazara alındı. Sosyal mesafeye dikkat edilirken, pazardaki çoğu sebze ve meyvelerin poşetlenmemiş olarak açıkta satıldığı da görüldü. Alışveriş için tezgahları gezen vatandaşlar, fiyatları pahalı buldu. Vatandaşlardan Meryem Küçükduman, "Bana göre her şey çok pahalı. Yaz mevsimin gelmesiyle fiyatlar arttı. Her yerden kilosunu 10 liraya aldığımız yeşilliğin, buradaki fiyatı 15 lira. Neden böyle olduğunu anlamıyorum" dedi.   Pazarcı esnafı Muammer Şen ise, "Fiyatlara pahalı diyenler önce kendileri gelip çamurun içerisine çalışacaklar. O zaman neden pahalı olduğu görecekler. Marul ve maydanozun demeti 2 lira. Burada pahalı diye bir şey yok. Üretimin bir maliyeti var. Gübresi, ilacı, elemanı derken bunların hepsi bir maliyet tutuyor. Kimse bedavaya çalışmıyor. Burada satılan her şey taptaze olarak insanların ayağına geliyor" diye konuştu.
Bodrum'da, halk pazarına gelenler, fiyatları yüksek bulup eleştirdi. Üreticiler ise fiyatlara tepki gösterenlere, "Gelip çamurun içerisine çalışacaklar. O zaman neden pahalı olduğu görecekler' karşılığını verdi.

Bitez’de bugün kurulan halk pazarına gelenler, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ateş ölçümleri yapıldıktan sonra maskeli şekilde pazara alındı. Sosyal mesafeye dikkat edilirken, pazardaki çoğu sebze ve meyvelerin poşetlenmemiş olarak açıkta satıldığı da görüldü. Alışveriş için tezgahları gezen vatandaşlar, fiyatları pahalı buldu. Vatandaşlardan Meryem Küçükduman, "Bana göre her şey çok pahalı. Yaz mevsimin gelmesiyle fiyatlar arttı. Her yerden kilosunu 10 liraya aldığımız yeşilliğin, buradaki fiyatı 15 lira. Neden böyle olduğunu anlamıyorum" dedi.

 

Pazarcı esnafı Muammer Şen ise, "Fiyatlara pahalı diyenler önce kendileri gelip çamurun içerisine çalışacaklar. O zaman neden pahalı olduğu görecekler. Marul ve maydanozun demeti 2 lira. Burada pahalı diye bir şey yok. Üretimin bir maliyeti var. Gübresi, ilacı, elemanı derken bunların hepsi bir maliyet tutuyor. Kimse bedavaya çalışmıyor. Burada satılan her şey taptaze olarak insanların ayağına geliyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.