Hırvatistan’dan güzel haberler

TURİZM 09.06.2021 - 14:01, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Hırvatistan’dan güzel haberler

Hırvatistan'ın İstanbul Başkonsolosu İvana Zerec, Muğla Valisi Orhan Tavlı ile görüştü.
Tavlı, Zerec ve Bodrum Tanıtım Vakfı Genel Sekreteri Serkan Ceylan'ı makamında konuk etti.   Muğla'nın tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra tarım ve madencilik alanında da ön plana çıktığını belirten Tavlı, arıcılık ve su ürünleri dahil diğer tüm tarım ürünleriyle öne çıkan Muğla'nın Hırvatistan'da yeni pazarlar elde edebileceğini ifade etti.   Zerec, Muğla'da gerçekleştirilen etkinliklere İstanbul'da görevli diğer ülke misyon görevlilerinin katılımını sağlayarak, kentin tanıtımına katkıda bulunabileceklerini ifade etti.
Hırvatistan'ın İstanbul Başkonsolosu İvana Zerec, Muğla Valisi Orhan Tavlı ile görüştü.

Tavlı, Zerec ve Bodrum Tanıtım Vakfı Genel Sekreteri Serkan Ceylan'ı makamında konuk etti.

 

Muğla'nın tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra tarım ve madencilik alanında da ön plana çıktığını belirten Tavlı, arıcılık ve su ürünleri dahil diğer tüm tarım ürünleriyle öne çıkan Muğla'nın Hırvatistan'da yeni pazarlar elde edebileceğini ifade etti.

 

Zerec, Muğla'da gerçekleştirilen etkinliklere İstanbul'da görevli diğer ülke misyon görevlilerinin katılımını sağlayarak, kentin tanıtımına katkıda bulunabileceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.