İlk uçak törenle indi

TURİZM 12.04.2021 - 10:44, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

İlk uçak törenle indi

Rusya'dan Bodrum’a gelen turistleri taşıyan uçak, havalimanında "su takı" gösterisiyle karşılandı.
Rusya'nın başkenti Moskova'dan 212 yolcuyla havalanan Azur Havayolları'na ait uçak, Milas- Bodrum Havalimanı'na indi.   Rus turistlere, bölgeye bu sezon ilk kez kafile halinde gelmeleri dolayısıyla pistteki itfaiye ekiplerince "su takı" gösterisi sunuldu.   Uçaktan inen turist kafilesi, gerekli işlemlerin ardından tatil yapacakları Bodrum’a gitmek üzere havalimanından ayrıldı.   TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, yaptığı açıklamada, Milas-Bodrum Havalimanı'nda sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladıkları için mutlu olduklarını söyledi.   Salgın tedbirleriyle hizmet verdiklerini belirten Kayaoğlu, "Milas-Bodrum Havalimanı, 'Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonu'nu aldı ve Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı tarafından oluşturulan protokolü imzaladı. Pandemi döneminde güvenli seyahat için Uluslararası Havalimanları Konseyince oluşturulan 'Havalimanı Sağlık Akreditasyonu'nu da aldık." diye konuştu.   Kayaoğlu, bu sezon dış hat uçuşlarında geçen yıla oranla artış yaşanmasını umduklarını ifade etti.
Rusya'dan Bodrum’a gelen turistleri taşıyan uçak, havalimanında "su takı" gösterisiyle karşılandı.

Rusya'nın başkenti Moskova'dan 212 yolcuyla havalanan Azur Havayolları'na ait uçak, Milas- Bodrum Havalimanı'na indi.

 

Rus turistlere, bölgeye bu sezon ilk kez kafile halinde gelmeleri dolayısıyla pistteki itfaiye ekiplerince "su takı" gösterisi sunuldu.

 

Uçaktan inen turist kafilesi, gerekli işlemlerin ardından tatil yapacakları Bodrum’a gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

 

TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, yaptığı açıklamada, Milas-Bodrum Havalimanı'nda sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

Salgın tedbirleriyle hizmet verdiklerini belirten Kayaoğlu, "Milas-Bodrum Havalimanı, 'Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonu'nu aldı ve Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı tarafından oluşturulan protokolü imzaladı. Pandemi döneminde güvenli seyahat için Uluslararası Havalimanları Konseyince oluşturulan 'Havalimanı Sağlık Akreditasyonu'nu da aldık." diye konuştu.

 

Kayaoğlu, bu sezon dış hat uçuşlarında geçen yıla oranla artış yaşanmasını umduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.