İşte Bodrum’un koronavirüs vaka sayısı

YAŞAM 02.08.2020 - 11:38, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

İşte Bodrum’un koronavirüs vaka sayısı

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, son günlerde Bodrum’da vaka sayılarının arttığı haberlerinin sosyal medyada yer alması üzerine Bodrum’un vaka sayılarını açıkladı.
İşte o açıklama;   Değerli Bodrumlular,   Kurban Bayramı nedeniyle güzel Bodrumumuz’da tatile gelen vatandaşlarımızla keyifli bir bayram tatili geçiriyoruz. Ancak maalesef bazı sosyal medya paylaşımlarında asılsız ve yalan bir şekilde, koronavirüs yüzünden Bodrum’da sıkıntı olduğu haberleri yayılmaktadır.   Bodrum’da toplam vaka sayımız 21’dir. Hastanede yatan 2 kişi vardır ve bu iki kişi, yoğun bakımda değildir. Sağlık durumları da son derece iyidir.   Bodrum’da şu anda yüzbinlerce nüfus olduğunu düşünürsek 21 vaka sayısı, Bodrum’un ne kadar güvenli olduğunun ispatıdır.   Sizlerden ricamız aslı astarı, hiçbir dayanağı olmayan, resmi makamlarca açıklanmayan haberleri dikkate almamanızdır. Bu haberlerin amacı Bodrum’da panik havası yaratıp, devletimizin koronavirüs mücadelesine gölge düşürmektir.   Elbette Bodrum güvenli diye tedbiri asla elden bırakmayacağız. Maske kuralına, sosyal mesafeye ve hijyene azami dikkat edeceğiz. Elbirliğiyle virüs belasını yeneceğiz.   Bu vesileyle tüm Bodrumlu ve Bodrum’da tatilde bulunan vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlarız.   Saygılarımızla, Osman Gökmen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, son günlerde Bodrum’da vaka sayılarının arttığı haberlerinin sosyal medyada yer alması üzerine Bodrum’un vaka sayılarını açıkladı.

İşte o açıklama;

 

Değerli Bodrumlular,

 

Kurban Bayramı nedeniyle güzel Bodrumumuz’da tatile gelen vatandaşlarımızla keyifli bir bayram tatili geçiriyoruz. Ancak maalesef bazı sosyal medya paylaşımlarında asılsız ve yalan bir şekilde, koronavirüs yüzünden Bodrum’da sıkıntı olduğu haberleri yayılmaktadır.

 

Bodrum’da toplam vaka sayımız 21’dir. Hastanede yatan 2 kişi vardır ve bu iki kişi, yoğun bakımda değildir. Sağlık durumları da son derece iyidir.

 

Bodrum’da şu anda yüzbinlerce nüfus olduğunu düşünürsek 21 vaka sayısı, Bodrum’un ne kadar güvenli olduğunun ispatıdır.

 

Sizlerden ricamız aslı astarı, hiçbir dayanağı olmayan, resmi makamlarca açıklanmayan haberleri dikkate almamanızdır. Bu haberlerin amacı Bodrum’da panik havası yaratıp, devletimizin koronavirüs mücadelesine gölge düşürmektir.

 

Elbette Bodrum güvenli diye tedbiri asla elden bırakmayacağız. Maske kuralına, sosyal mesafeye ve hijyene azami dikkat edeceğiz. Elbirliğiyle virüs belasını yeneceğiz.

 

Bu vesileyle tüm Bodrumlu ve Bodrum’da tatilde bulunan vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlarız.

 

Saygılarımızla,

Osman Gökmen

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.