İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında duygu dolu anlar

13.01.2021 - 20:22, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında duygu dolu anlar

Kale Okulları, İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’un anısına İstiklal Marşımız’ı güzel okuma yarışması düzenledi.
Kale Okulları bünyesinde bulunan okullarla on line eğitime devam ederken, bir çok sosyal etkinliği de imza atıyor. İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un 84. Ölüm yıl dönümünde büyük şairimizi anmak amacıyla “On Kıta Bir Vatan” adlı İstiklal marşı okuma yarışması düzenlendi.    Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İç Mimarlık ve İnşaat öğrencilerinin düzenlediği yarışmaya katılan öğrencilerin performansı, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.   “Kale Okulları olarak, demokratik ve etik ilkelere bağlı çalışan, Türkiye genelinde 25 şubemizle, nesiller boyu öğrenci yetiştiren, çağdaş bir kurum olarak yola devam ediyoruz” diyen yönetim kurulu başkanı Bahir Azak; “Tüm okullarımızda en iyi eğitimi vermenin yanı sıra milli değerlerimize sahip çıkan etkinlikler düzenliyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz günlerde Büyük İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un 84. ölüm yıl dönümü nedeniyle Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İç Mimarlık ve İnşaat öğrencileri bir yarışma düzenledi. Türk milletine armağan olan İstiklal Marşımızı Kale Okulu öğrencileri güzel okumak İçin birbirleriyle kıyasıya mücadele edip  Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 84. yılında yad ettiler. On line eğitimimiz dışında öğrencilerimizle çeşitli sosyal etkinliklerle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.   Yarışmada ilk üçe girenlere Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eseri ve çeşitli ödüller verildi.
Kale Okulları, İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’un anısına İstiklal Marşımız’ı güzel okuma yarışması düzenledi.

Kale Okulları bünyesinde bulunan okullarla on line eğitime devam ederken, bir çok sosyal etkinliği de imza atıyor. İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un 84. Ölüm yıl dönümünde büyük şairimizi anmak amacıyla “On Kıta Bir Vatan” adlı İstiklal marşı okuma yarışması düzenlendi. 

 

Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İç Mimarlık ve İnşaat öğrencilerinin düzenlediği yarışmaya katılan öğrencilerin performansı, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

“Kale Okulları olarak, demokratik ve etik ilkelere bağlı çalışan, Türkiye genelinde 25 şubemizle, nesiller boyu öğrenci yetiştiren, çağdaş bir kurum olarak yola devam ediyoruz” diyen yönetim kurulu başkanı Bahir Azak; “Tüm okullarımızda en iyi eğitimi vermenin yanı sıra milli değerlerimize sahip çıkan etkinlikler düzenliyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz günlerde Büyük İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un 84. ölüm yıl dönümü nedeniyle Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İç Mimarlık ve İnşaat öğrencileri bir yarışma düzenledi. Türk milletine armağan olan İstiklal Marşımızı Kale Okulu öğrencileri güzel okumak İçin birbirleriyle kıyasıya mücadele edip  Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 84. yılında yad ettiler. On line eğitimimiz dışında öğrencilerimizle çeşitli sosyal etkinliklerle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yarışmada ilk üçe girenlere Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eseri ve çeşitli ödüller verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.