Kainatın Kanunu Kadın

KÜLTÜR-SANAT 11.07.2020 - 10:55, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kainatın Kanunu Kadın

Bodrum’da, "Kainatın Kanunu Kadın" konseri düzenlendi.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında, kanun sanatçısı Ahmet Baran, Türk halk müziği sanatçısı Hamdiye Erol, Türk sanat müziği sanatçısı Elif Zehra Güreşçi ve soprano Selva Erdener sahne aldı.   Yerli ve yabancı eserlere yer verilen konserde, izleyenler zaman zaman şarkı ve türkülere eşlik etti. Neşet Ertaş ve Zeki Müren'den eserlerin de seslendirildiği etkinlikte, Ahmet Baran, konuşmasında kadın cinayetlerine dikkati çekti.   "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında 12 Temmuz'da "Reis Bey" adlı oyun sahnelenecek.
Bodrum’da, "Kainatın Kanunu Kadın" konseri düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında, kanun sanatçısı Ahmet Baran, Türk halk müziği sanatçısı Hamdiye Erol, Türk sanat müziği sanatçısı Elif Zehra Güreşçi ve soprano Selva Erdener sahne aldı.

 

Yerli ve yabancı eserlere yer verilen konserde, izleyenler zaman zaman şarkı ve türkülere eşlik etti. Neşet Ertaş ve Zeki Müren'den eserlerin de seslendirildiği etkinlikte, Ahmet Baran, konuşmasında kadın cinayetlerine dikkati çekti.

 

"Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında 12 Temmuz'da "Reis Bey" adlı oyun sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.