Kale Anaokulları minikleri Kadınlar Günü’nü unutmadı

YAŞAM 08.03.2021 - 20:49, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Anaokulları minikleri Kadınlar Günü’nü unutmadı

Tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kale Anaokulları’nda çok anlamlı bir şekilde kutlandı. Minik öğrenciler elleriyle yaptığı çiçekleri kadınlara hediye etti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, Kale Anaokulları’nda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Anaokulu öğrencileri kendi elleriyle, titizlikle yaptığı çiçekleri, başta kadın öğretmenler olmak üzere kadınlara armağan etti. Çiçeklerin verilmesi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.   “Çocuklarımıza toplum olarak kadınlara her daim ve her yerde sonsuz sevgiyi ve saygı göstermek gerektiği mesajını vermek istedik” diyen Kale Anaokulları yöneticileri;   “Minik öğrencilerimiz bu güne özel yaptıkları çiçekleri değerli kadınlarımıza hediye ettiler. Çocuklar günün anlam ve önemine uyan etkinliklerini eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdiler. Minik elleriyle yaptıkları çiçekleri alan öğrencilerimizden alan kadınlar, bugüne kadar aldıkları en güzel çiçekler olduğunu belirtti. Bu vesileyle Kale okulları olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kere daha kutluyoruz” dediler.
Tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kale Anaokulları’nda çok anlamlı bir şekilde kutlandı. Minik öğrenciler elleriyle yaptığı çiçekleri kadınlara hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, Kale Anaokulları’nda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Anaokulu öğrencileri kendi elleriyle, titizlikle yaptığı çiçekleri, başta kadın öğretmenler olmak üzere kadınlara armağan etti. Çiçeklerin verilmesi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

 

“Çocuklarımıza toplum olarak kadınlara her daim ve her yerde sonsuz sevgiyi ve saygı göstermek gerektiği mesajını vermek istedik” diyen Kale Anaokulları yöneticileri;

 

“Minik öğrencilerimiz bu güne özel yaptıkları çiçekleri değerli kadınlarımıza hediye ettiler. Çocuklar günün anlam ve önemine uyan etkinliklerini eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdiler. Minik elleriyle yaptıkları çiçekleri alan öğrencilerimizden alan kadınlar, bugüne kadar aldıkları en güzel çiçekler olduğunu belirtti. Bu vesileyle Kale okulları olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kere daha kutluyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.