Kale öğrencilerinin odaları birer atölye

25.03.2021 - 19:59, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale öğrencilerinin odaları birer atölye

Özel Kale Okulları, pandemi döneminde yaratıcı fikirlerle eğitim öğretime ara vermeden devam ediyor.
Tüm bölümlerde olduğu gibi Kale Okulları Elektrik bölümünde de eğitimdeki farkını ortaya koyuyor. geleceğe ışık tutmaya ve kaliteli bir eğitim vermeye devam ediyor. Uygulamalı online eğitim ile tüm okullara örnek teşkil eden elektrik bölümünde öğrenim gören öğrencilerin evlerindeki odaları, adeta Kale atölyesine dönüştü. Öğrenciler online derste öğrenmiş olduğu tüm konuları, uygulamalar yaparak video çekiyor ve öğretmenlerine aktarıyor.  Öğrenciler böylece hem online eğitimin uygulama yönündeki eksikliklerini ortadan kaldırıyor, hem de derslerini pratik yaparak, yaşayarak öğreniyor.   Elektrik Bölümü öğrencileri tarafından yapılan bu çalışmalar ise eğitimin önünde hiçbir engelin olamayacağını gözler önüne seriyor. Öğrencilerin evlerindeki odalarının adeta bir atölyeye dönüşmesi velileri de oldukça mutlu ediyor. Veliler, Kale Okulları’nın sisteminden son derece memnun olduğunu belirterek Kale Okullarına duyulan güveni dile getiriyor.   Kale Okulları yöneticileri her branşta hayatın içinden uygulamalarla yaşayarak, tecrübe ederek öğrenmeyi öğrencilerine aşılamaya devam edeceklerini belirtti.
Özel Kale Okulları, pandemi döneminde yaratıcı fikirlerle eğitim öğretime ara vermeden devam ediyor.

Tüm bölümlerde olduğu gibi Kale Okulları Elektrik bölümünde de eğitimdeki farkını ortaya koyuyor. geleceğe ışık tutmaya ve kaliteli bir eğitim vermeye devam ediyor. Uygulamalı online eğitim ile tüm okullara örnek teşkil eden elektrik bölümünde öğrenim gören öğrencilerin evlerindeki odaları, adeta Kale atölyesine dönüştü. Öğrenciler online derste öğrenmiş olduğu tüm konuları, uygulamalar yaparak video çekiyor ve öğretmenlerine aktarıyor.  Öğrenciler böylece hem online eğitimin uygulama yönündeki eksikliklerini ortadan kaldırıyor, hem de derslerini pratik yaparak, yaşayarak öğreniyor.

 

Elektrik Bölümü öğrencileri tarafından yapılan bu çalışmalar ise eğitimin önünde hiçbir engelin olamayacağını gözler önüne seriyor. Öğrencilerin evlerindeki odalarının adeta bir atölyeye dönüşmesi velileri de oldukça mutlu ediyor. Veliler, Kale Okulları’nın sisteminden son derece memnun olduğunu belirterek Kale Okullarına duyulan güveni dile getiriyor.

 

Kale Okulları yöneticileri her branşta hayatın içinden uygulamalarla yaşayarak, tecrübe ederek öğrenmeyi öğrencilerine aşılamaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.