Kale Okulları Bodrum'da kuruluş dosyasını verdi

26.02.2021 - 11:42, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları Bodrum'da kuruluş dosyasını verdi

2021-2022 eğitim öğretim yılında Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi’yle Bodrum’la buluşacak olan Kale Okulları, her iki okul için kuruluş dosyasını Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.
Bodrum’da iş dünyasının en önemli iki kolu denizcilik ve inşaat sektörüne nitelikli ara personel yetiştirilmesi için dev bir adım atıldı. Türkiye genelinde teknik meslek liseleri yatırımlarıyla eğitim dünyasında fark yaratan Kale Okulları, Bodrum’da Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Liseleri için kuruluş dosyasını Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verdi. Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak’ın  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz’a verdiği dosyalar, Korkmaz tarafından işleme alındı.   BODRUM’A ÖNEMLİ KATKILARIMIZ OLACAK Bodrum’un yat imalatı konusunda dünyada haklı bir ünü olduğunu söyleyen Bahir Azak, inşaat sektörü içinde açacakları lisenin sektöre ciddi katkısı olacağını söyledi. Hem yat inşa lisesi hem de inşaat teknolojileri lisesiyle Bodrum’da eğitime önemli katkıları olacağını söyleyen Azak; “Bugün Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aslan Korkmaz’ı hem ziyaret ettik, hem de her iki lise için kuruluş dosyalarımızı teslim ettik. Sayın Korkmaz’ın güzel dilekleri bizleri çok mutlu etti. Türkiye genelinde eğitime yapmış olduğumuz yatırımlara Bodrum’u da eklemekten son derece mutluyuz. Eğitimde Bodrum’u Kale Okulları tecrübesiyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ortakent’te bulunan kampüsümüzde öğrencilerimizle buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. 100 eğitim desteğiyle eğitim hayatına başlayacak okullarımız, Bodrum’a ve Bodrum İş Dünyası’na hayırlı uğurlu olsun” dedi.
2021-2022 eğitim öğretim yılında Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi’yle Bodrum’la buluşacak olan Kale Okulları, her iki okul için kuruluş dosyasını Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Bodrum’da iş dünyasının en önemli iki kolu denizcilik ve inşaat sektörüne nitelikli ara personel yetiştirilmesi için dev bir adım atıldı. Türkiye genelinde teknik meslek liseleri yatırımlarıyla eğitim dünyasında fark yaratan Kale Okulları, Bodrum’da Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Liseleri için kuruluş dosyasını Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verdi. Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak’ın  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz’a verdiği dosyalar, Korkmaz tarafından işleme alındı.

 

BODRUM’A ÖNEMLİ KATKILARIMIZ OLACAK

Bodrum’un yat imalatı konusunda dünyada haklı bir ünü olduğunu söyleyen Bahir Azak, inşaat sektörü içinde açacakları lisenin sektöre ciddi katkısı olacağını söyledi. Hem yat inşa lisesi hem de inşaat teknolojileri lisesiyle Bodrum’da eğitime önemli katkıları olacağını söyleyen Azak; “Bugün Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aslan Korkmaz’ı hem ziyaret ettik, hem de her iki lise için kuruluş dosyalarımızı teslim ettik. Sayın Korkmaz’ın güzel dilekleri bizleri çok mutlu etti. Türkiye genelinde eğitime yapmış olduğumuz yatırımlara Bodrum’u da eklemekten son derece mutluyuz. Eğitimde Bodrum’u Kale Okulları tecrübesiyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ortakent’te bulunan kampüsümüzde öğrencilerimizle buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. 100 eğitim desteğiyle eğitim hayatına başlayacak okullarımız, Bodrum’a ve Bodrum İş Dünyası’na hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.