Kale Okulları’na Kocaeli'nde büyük ilgi

YAŞAM 23.02.2021 - 15:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları’na Kocaeli'nde büyük ilgi

Yaptığı eğitim yatırımlarıyla fark yaratan Kale Okulları’nın Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’ne dış kayıtlar başladı. Okula şimdiden büyük ilgi oldu.
Yeni kampüsüyle Kocaeli’nde dev bir yatırım yapan Kale Okulları Yenilenebilir Enerji Lisesi, dış kayıtlara başladı. Yahyakaptan’da ki ilkokul ve Kartepe’de ki ortaokuldan alınan dış kayıtlara veliler büyük ilgi gösterdi. Bugüne kadar bir çok ön kayıt oluşturuldu ve gelecek yıl için ön kayıtların da yapılabileceği öğrenildi. Bunun için veliler Kale Okulları’nı ziyaret edebilirler.   ÖĞRENCİLERİN İŞLERİ HAZIR Kocaeli’nde eğitimde büyük ses getiren Kale Okulları, yenilenebilir enerji ile ilgili bir çok firmayla iş garantisi sözleşmesi yaptı. Böylelikle öğrenciler hem eğitim sürecinde en kaliteli eğitimi alacak, hem de mezun olduktan sonra işleri hazır olacak. Bu sayede Kale Okulları sadece eğitime değil, istihdama da önemli katkı koymaya devam ediyor.
Yaptığı eğitim yatırımlarıyla fark yaratan Kale Okulları’nın Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’ne dış kayıtlar başladı. Okula şimdiden büyük ilgi oldu.

Yeni kampüsüyle Kocaeli’nde dev bir yatırım yapan Kale Okulları Yenilenebilir Enerji Lisesi, dış kayıtlara başladı. Yahyakaptan’da ki ilkokul ve Kartepe’de ki ortaokuldan alınan dış kayıtlara veliler büyük ilgi gösterdi. Bugüne kadar bir çok ön kayıt oluşturuldu ve gelecek yıl için ön kayıtların da yapılabileceği öğrenildi. Bunun için veliler Kale Okulları’nı ziyaret edebilirler.

 

ÖĞRENCİLERİN İŞLERİ HAZIR

Kocaeli’nde eğitimde büyük ses getiren Kale Okulları, yenilenebilir enerji ile ilgili bir çok firmayla iş garantisi sözleşmesi yaptı. Böylelikle öğrenciler hem eğitim sürecinde en kaliteli eğitimi alacak, hem de mezun olduktan sonra işleri hazır olacak. Bu sayede Kale Okulları sadece eğitime değil, istihdama da önemli katkı koymaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.