Kale Okulları’ndan Kocaeli'ne dev bir yatırım daha

11.06.2021 - 09:13, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Kale Okulları’ndan Kocaeli'ne dev bir yatırım daha

Anaokulundan teknik meslek lisesine yaptığı yatırımlarla eğitimin “Kalesi” haline gelen Kale Okulları, Kocaeli'nde dev bir yatırımı daha Türk eğitiminin hizmetine sunuyor.
Anaokulları, İlkokulları, Ortaokulları, Anadolu Liseleri ve Teknik meslek liseleriyle eğitimde çığır açan Kale Okulları, Kocaeli İzmit’te Yenilenebilir Enerji Lisesi ve Kocaeli Kartepe'de İnşaat Teknolojileri Lisesi'ni kampüs zincirine ekliyor. Türkiye çapında 30’dan fazla okuluyla eğitimin “Kalesi” haline gelen Kale Okulları, bu büyük yatırımla hem bölge hem de ülke istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor.   GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, pandemiye rağmen dev eğitim yatırımlarına devam ettiklerini belirterek; “her geçen gün yeni yatırımlarımızı Türk eğitiminin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mevcut okullarımızla birlikte yeni okullarımızda da çağın gerektirdiği modern donanımlar ve en tecrübeli eğitimcilerle geleceğin mühendislerini, başarılı kişilerini yetiştiriyoruz. Kocaeli'nde hizmete girecek olan yeni kampüslerimizle birlikte “Eğitimin Kalesi” ünvanımıza güç katacağız. Bize güvenen öğrencilerimiz, velilerimiz, idari ve eğitim kadromuzla birlikte Kale ailemizi her geçen gün büyütüyoruz. Yeni eğitim yatırımlarımızla ülkemize ve gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Anaokulundan teknik meslek lisesine yaptığı yatırımlarla eğitimin “Kalesi” haline gelen Kale Okulları, Kocaeli'nde dev bir yatırımı daha Türk eğitiminin hizmetine sunuyor.

Anaokulları, İlkokulları, Ortaokulları, Anadolu Liseleri ve Teknik meslek liseleriyle eğitimde çığır açan Kale Okulları, Kocaeli İzmit’te Yenilenebilir Enerji Lisesi ve Kocaeli Kartepe'de İnşaat Teknolojileri Lisesi'ni kampüs zincirine ekliyor. Türkiye çapında 30’dan fazla okuluyla eğitimin “Kalesi” haline gelen Kale Okulları, bu büyük yatırımla hem bölge hem de ülke istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor.

 

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, pandemiye rağmen dev eğitim yatırımlarına devam ettiklerini belirterek; “her geçen gün yeni yatırımlarımızı Türk eğitiminin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mevcut okullarımızla birlikte yeni okullarımızda da çağın gerektirdiği modern donanımlar ve en tecrübeli eğitimcilerle geleceğin mühendislerini, başarılı kişilerini yetiştiriyoruz. Kocaeli'nde hizmete girecek olan yeni kampüslerimizle birlikte “Eğitimin Kalesi” ünvanımıza güç katacağız. Bize güvenen öğrencilerimiz, velilerimiz, idari ve eğitim kadromuzla birlikte Kale ailemizi her geçen gün büyütüyoruz. Yeni eğitim yatırımlarımızla ülkemize ve gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.