Kale Okulları Türkiye’nin gündeminde

10.02.2021 - 13:10, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları Türkiye’nin gündeminde

Son yıllarda eğitim camiasında en çok konuşulan gruplardan biri olan Kale Okulları, özellikle teknik meslek liselerine yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. İnşaatı büyük bir hızla devam eden Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’ni kontrol eden yönetim kurulu başkanı Bahir Azak, okulun branşıyla Türkiye’de şimdiden çok ses getirdiğini söyledi.
Özellikle teknik meslek liseleri ve seçtiği branşlarla dikkat çeken Kale Okulları’nın yeni yatırımlarından biri olan Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’nin inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. 8000 m2 kapalı alan, 4000 m2 açık alan ve teknolojinin son imkanlarıyla donatılacak olan lise, 2021-2022 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek.   Hızla devam eden inşaatta incelemelerde bulunan Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Türk eğitimine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek; “Pandemi dönemi olmasına rağmen eğitim yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Bugün burada 8000 m2 kapalı alan, 4000 m2 açık alan ve teknolojinin son imkanlarıyla donatılacak olan Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’nin inşaatını kontrol ettim. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaptığımız yatırımlarda dünyada gelecekte söz sahibi olacak meslekleri araştırıyor, buna göre okullarımızı hayata geçiriyoruz. Yenilenebilir enerji de bunlardan biri. Bu lise şimdiden Türkiye’de çok konuşulmaya başladı. Kale Okulları olarak eğitimde reform hareketlerine sonuna kadar tüm gücümüzle destek veriyoruz. Bu sayede okullarımızın bulunduğu yerde hem istihdama katkı sağlıyor, hem de nitelikli insan yetiştiriyoruz. Kale Okulları olarak başta teknik meslek liseleri olmak üzere, eğitim öğretimde öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.
Son yıllarda eğitim camiasında en çok konuşulan gruplardan biri olan Kale Okulları, özellikle teknik meslek liselerine yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. İnşaatı büyük bir hızla devam eden Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’ni kontrol eden yönetim kurulu başkanı Bahir Azak, okulun branşıyla Türkiye’de şimdiden çok ses getirdiğini söyledi.

Özellikle teknik meslek liseleri ve seçtiği branşlarla dikkat çeken Kale Okulları’nın yeni yatırımlarından biri olan Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’nin inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. 8000 m2 kapalı alan, 4000 m2 açık alan ve teknolojinin son imkanlarıyla donatılacak olan lise, 2021-2022 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek.

 

Hızla devam eden inşaatta incelemelerde bulunan Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Türk eğitimine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek; “Pandemi dönemi olmasına rağmen eğitim yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Bugün burada 8000 m2 kapalı alan, 4000 m2 açık alan ve teknolojinin son imkanlarıyla donatılacak olan Kocaeli Yenilenebilir Enerji Lisesi’nin inşaatını kontrol ettim. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaptığımız yatırımlarda dünyada gelecekte söz sahibi olacak meslekleri araştırıyor, buna göre okullarımızı hayata geçiriyoruz. Yenilenebilir enerji de bunlardan biri. Bu lise şimdiden Türkiye’de çok konuşulmaya başladı. Kale Okulları olarak eğitimde reform hareketlerine sonuna kadar tüm gücümüzle destek veriyoruz. Bu sayede okullarımızın bulunduğu yerde hem istihdama katkı sağlıyor, hem de nitelikli insan yetiştiriyoruz. Kale Okulları olarak başta teknik meslek liseleri olmak üzere, eğitim öğretimde öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.