Kavgaya karışmıştı, mahkeme kararını verdi

OLAYLAR 13.04.2021 - 10:33, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kavgaya karışmıştı, mahkeme kararını verdi

Bodrum’da düzenlenen "Rally Bodrum"un ödül töreninin ardından aralarında oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da olduğu bir grup ile rallinin komite üyeleri arasında kavga çıkmış ve oyuncunun da aralarında bulunduğu zanlılar gözaltına alınmıştı.
Bodrum’da bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan oyuncu Mustafa Üstündağ ve 4 zanlı serbest bırakıldı.   Bodrum’da düzenlenen "Rally Bodrum"un ödül töreninin ardından aralarında oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da olduğu bir grup ile rallinin komite üyeleri arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi bacağından silahla, 3 kişi de arbedede yaralandı. Yaralılar, bölgeye gelen ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırılırdı.   Olayın ardından yapılan çalışmada kavgaya karıştığı öne sürülen Mustafa Üstündağ ile beraberindeki 4 kişi gözaltına alındı.   Üstündağ ve diğer zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.   Zanlılardan biri savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Üstündağ ve 3 zanlı ise yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla salıverildi.   Üstündağ adliye çıkışında gazetecilere, "Basın açıklamasını daha sonra yapacağız. Bir yanlış anlaşılmaydı." dedi.   Öte yandan olayla ilgili 4 şüphelinin de arandığı öğrenildi.
Bodrum’da düzenlenen "Rally Bodrum"un ödül töreninin ardından aralarında oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da olduğu bir grup ile rallinin komite üyeleri arasında kavga çıkmış ve oyuncunun da aralarında bulunduğu zanlılar gözaltına alınmıştı.

Bodrum’da bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan oyuncu Mustafa Üstündağ ve 4 zanlı serbest bırakıldı.

 

Bodrum’da düzenlenen "Rally Bodrum"un ödül töreninin ardından aralarında oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da olduğu bir grup ile rallinin komite üyeleri arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

 

 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi bacağından silahla, 3 kişi de arbedede yaralandı. Yaralılar, bölgeye gelen ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırılırdı.

 

Olayın ardından yapılan çalışmada kavgaya karıştığı öne sürülen Mustafa Üstündağ ile beraberindeki 4 kişi gözaltına alındı.

 

Üstündağ ve diğer zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Zanlılardan biri savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Üstündağ ve 3 zanlı ise yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla salıverildi.

 

Üstündağ adliye çıkışında gazetecilere, "Basın açıklamasını daha sonra yapacağız. Bir yanlış anlaşılmaydı." dedi.

 

Öte yandan olayla ilgili 4 şüphelinin de arandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.