Kırçiçekleri deplasmanda galip

SPOR 13.11.2017 - 09:36, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kırçiçekleri deplasmanda galip

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynadığı her maçı kazanarak Bodrum'un potalardaki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Mersin’de de rakibine geçit vermedi.
Oynadığı deplasman maçında Mersin BSB Gelişim ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı maçın ilk dakikalarından itibaren oyunun temposunu elinde tutan taraf oldu. Oyun esnasında rakibine öne geçme şansı tanımayan kadın basketbolcular, ilk yarıyı 23-44 önde tamamladılar.   Maçın ikinci yarısında da aynı oyunu koruyan ve hız kesmeyen Kırçiçekleri, aradaki sayı avantajını hep korudu. Maçı 55-71 önde tamamlayan Kırçiçekleri TKBL'de Namağlup unvanını koruyarak Bodrum'a dönüyor.   Maç boyu tüm takımın mücadelesi ve takım ruhu takdir alırken, takımın Amerikalı sporcusu Sasha Goodlett 22 sayı 11 ribaunt ile double double yaparak maçın yıldızı oldu.     Ligin yedinci haftasında liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde bir sonraki mücadelesini 25 Kasım saat 14.00'da Tosyalı Toyo Osmaniye ile deplasmanda oynayacak. 
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynadığı her maçı kazanarak Bodrum'un potalardaki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Mersin’de de rakibine geçit vermedi.

Oynadığı deplasman maçında Mersin BSB Gelişim ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı maçın ilk dakikalarından itibaren oyunun temposunu elinde tutan taraf oldu. Oyun esnasında rakibine öne geçme şansı tanımayan kadın basketbolcular, ilk yarıyı 23-44 önde tamamladılar.

 

Maçın ikinci yarısında da aynı oyunu koruyan ve hız kesmeyen Kırçiçekleri, aradaki sayı avantajını hep korudu. Maçı 55-71 önde tamamlayan Kırçiçekleri TKBL'de Namağlup unvanını koruyarak Bodrum'a dönüyor.

 

Maç boyu tüm takımın mücadelesi ve takım ruhu takdir alırken, takımın Amerikalı sporcusu Sasha Goodlett 22 sayı 11 ribaunt ile double double yaparak maçın yıldızı oldu.

 

 

Ligin yedinci haftasında liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde bir sonraki mücadelesini 25 Kasım saat 14.00'da Tosyalı Toyo Osmaniye ile deplasmanda oynayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.