Maalesef acı haber!

OLAYLAR 01.08.2020 - 15:17, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Maalesef acı haber!

57 yaşındaydı, mezarlık ziyaretine gitti. Uzun süre haber alınamayınca arama çalışmaları başladı. Ama acı haber geldi!
Bodrum’da kayıp olan 57 yaşındaki sara hastası Ali Akar ölü bulundu.   Mumcular Bayır Mahallesi'ndeki evinden arefe günü mezarlık ziyaretine gitmek için çıkan ve sara hastası olduğu belirtilen Akar'dan haber alamayan ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.   Akar'a ulaşmak için çevre mahallelerde ve kırsal alanda arama çalışması başlatıldı. İz takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarında, Akar'ın cesedi kırsal alanda bulundu. Çalışmalara, AFAD, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ile AKUT ekipleri de destek verdi.
57 yaşındaydı, mezarlık ziyaretine gitti. Uzun süre haber alınamayınca arama çalışmaları başladı. Ama acı haber geldi!

Bodrum’da kayıp olan 57 yaşındaki sara hastası Ali Akar ölü bulundu.

 

Mumcular Bayır Mahallesi'ndeki evinden arefe günü mezarlık ziyaretine gitmek için çıkan ve sara hastası olduğu belirtilen Akar'dan haber alamayan ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

 

Akar'a ulaşmak için çevre mahallelerde ve kırsal alanda arama çalışması başlatıldı. İz takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarında, Akar'ın cesedi kırsal alanda bulundu. Çalışmalara, AFAD, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ile AKUT ekipleri de destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.