Mahalle çalışmalarını kontrol etti

YAŞAM 18.03.2021 - 11:10, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Mahalle çalışmalarını kontrol etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mahalle ziyaretlerine, saha inceleme ve denetimlerine devam ediyor.
Haftaya, Akçaalan ve Turgutreis Mahallelerinde başlayan Aras, ziyaretlerine Müskebi ve İslamhaneleri’nde devam etti.    Akaçaalan Muhtarı Cumhur Bayırlı’yı muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Aras, Başkan Yardımcısı Önder Batmaz, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Bodrum Belediyesi Akçaalan Çok Amaçlı Salonu’nun daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi için çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Başkan Aras, “Vatandaşımızın düğünlerini, toplantılarını, sosyal ve kültürel aktivitelerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için bu alanda yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Öncelikle mahallelinin talepleri doğrultusunda bir proje hazırlıyor arkadaşlarımız. Çalışmalar bittiğinde Akçaalan Mahallemiz daha güzel bir kullanım alanına kavuşmuş olacak” diye konuştu. Bodrum Halk Eğitim Müdürlüğü Akçaalan Mahallesi Kurs Salonu’nu da ziyaret eden Başkan Aras, burada kursiyerlerle kısa süreli sohbet etti.    TURGUTREİS YENİ PAZAR YERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR    Geçtiğimiz aylarda Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalarına başlanan Turgutreis modern pazaryerini ziyaret eden Başkan Aras, sürmekte olan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bahçelievler Mahallesi sınırları içinde bulunan yaklaşık 8 dönümlük alanda sebze ve giyim pazarı olarak projelendirilen pazaryeri projesi; pazar alanı, kapalı otopark ve idari ofis bölümlerinden oluşuyor.    Daha sonra Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı Turgutreis’teki  yeni binasında ziyaret eden başkan Aras, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.    SAĞLIK KABİNİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Müskebi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Ortakent Sağlık Kabini ve yenileme çalışmaları süren Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Birimi'nde incelemelerde bulundu. Ardından bölge esnafını ziyaret Başkan Aras, esnaflarla kısa süreli sohbet ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.    İSLAMHANELERİ MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALAR HIZLANACAK    Müskebi Mahallesi'nin ardından İslamhaneleri Mahallesi'ne geçen Başkan Aras, Mahalle Muhtarı Mustafa Can ve başkan yardımcıları ile birlikte mahalle genelinde denetim ve inceleme gerçekleştirdi. MUSKİ tarafından altyapı çalışmaları devam eden mahallede, üstyapı çalışmalarının başlayacağı sokaklarda incelemede bulunan Başkan Aras, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de yerinde inceledi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mahalle ziyaretlerine, saha inceleme ve denetimlerine devam ediyor.

Haftaya, Akçaalan ve Turgutreis Mahallelerinde başlayan Aras, ziyaretlerine Müskebi ve İslamhaneleri’nde devam etti.

 

 Akaçaalan Muhtarı Cumhur Bayırlı’yı muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Aras, Başkan Yardımcısı Önder Batmaz, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Bodrum Belediyesi Akçaalan Çok Amaçlı Salonu’nun daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi için çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Başkan Aras, “Vatandaşımızın düğünlerini, toplantılarını, sosyal ve kültürel aktivitelerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için bu alanda yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Öncelikle mahallelinin talepleri doğrultusunda bir proje hazırlıyor arkadaşlarımız. Çalışmalar bittiğinde Akçaalan Mahallemiz daha güzel bir kullanım alanına kavuşmuş olacak” diye konuştu. Bodrum Halk Eğitim Müdürlüğü Akçaalan Mahallesi Kurs Salonu’nu da ziyaret eden Başkan Aras, burada kursiyerlerle kısa süreli sohbet etti.

 

 TURGUTREİS YENİ PAZAR YERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

 Geçtiğimiz aylarda Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalarına başlanan Turgutreis modern pazaryerini ziyaret eden Başkan Aras, sürmekte olan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bahçelievler Mahallesi sınırları içinde bulunan yaklaşık 8 dönümlük alanda sebze ve giyim pazarı olarak projelendirilen pazaryeri projesi; pazar alanı, kapalı otopark ve idari ofis bölümlerinden oluşuyor.

 

 Daha sonra Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı Turgutreis’teki  yeni binasında ziyaret eden başkan Aras, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 SAĞLIK KABİNİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

 Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Müskebi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Ortakent Sağlık Kabini ve yenileme çalışmaları süren Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Birimi'nde incelemelerde bulundu. Ardından bölge esnafını ziyaret Başkan Aras, esnaflarla kısa süreli sohbet ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

 

 İSLAMHANELERİ MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

 

 Müskebi Mahallesi'nin ardından İslamhaneleri Mahallesi'ne geçen Başkan Aras, Mahalle Muhtarı Mustafa Can ve başkan yardımcıları ile birlikte mahalle genelinde denetim ve inceleme gerçekleştirdi. MUSKİ tarafından altyapı çalışmaları devam eden mahallede, üstyapı çalışmalarının başlayacağı sokaklarda incelemede bulunan Başkan Aras, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.