Ortakent’te korkutan yangın

OLAYLAR 21.07.2020 - 17:21, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Ortakent’te korkutan yangın

Ortakent'te dehşet anları. Bir anda yükselen alevler büyük korku yarattı. İşte detaylar;
Ortakent sahilde Müskebi Otel önünde çıkan yangında bir restoranın barakaları yandı, deposu hasar gördü. Yangında otel önünde bulunan otoparkta ki birkaç araba hafif çaplı zarar gördü   Bodrum’un Ortakent Yahşi Mahallesi’nde bulunan Müskebi Otel’in önünde ki sazlıklarda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle yayılan yangın, deniz kenarında bulunan bir restorana kadar ulaştı. Personelin kullandığı barakalar yanarken, restoranın deposu da zarar gördü. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin müdahale ettiği yangın sonucunda otel otoparkında bulunan arabalarda küçük çağlı hasar meydana geldi.   Olay yerine gelen Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, çalışmaları izledi. Kocadon yangının zarar verdiğini, ancak herhangi bir yaralanma olmamasının teselli olduğunu söyledi.   Yangının elektrik kaçağından çıktığı tahmin ediliyor.
Ortakent'te dehşet anları. Bir anda yükselen alevler büyük korku yarattı. İşte detaylar;

Ortakent sahilde Müskebi Otel önünde çıkan yangında bir restoranın barakaları yandı, deposu hasar gördü. Yangında otel önünde bulunan otoparkta ki birkaç araba hafif çaplı zarar gördü

 

Bodrum’un Ortakent Yahşi Mahallesi’nde bulunan Müskebi Otel’in önünde ki sazlıklarda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle yayılan yangın, deniz kenarında bulunan bir restorana kadar ulaştı. Personelin kullandığı barakalar yanarken, restoranın deposu da zarar gördü. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin müdahale ettiği yangın sonucunda otel otoparkında bulunan arabalarda küçük çağlı hasar meydana geldi.

 

Olay yerine gelen Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, çalışmaları izledi. Kocadon yangının zarar verdiğini, ancak herhangi bir yaralanma olmamasının teselli olduğunu söyledi.

 

Yangının elektrik kaçağından çıktığı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.