Profesyonellerden yeni tesise tam not

SPOR 19.05.2020 - 12:46, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Profesyonellerden yeni tesise tam not

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bodrum’a kazandırılacak Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden spor insanları, sona gelen tesise tam not verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve Bodrum’da büyük bir açığı kapatacak olan Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi, bugün profesyonel spor insanlarını ağırladı. Basketbol, voleybol, hentbol gibi branşlarda Bodrum’da faaliyet gösteren kulüplerin yöneticileri ve antrenörlerinin ziyaret ettiği tesise spor insanları tam not verdi. Ziyarette AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul da yer aldı. Birkaç ay içinde faaliyete geçecek olan Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin son halini inceleyen spor insanları tesis hayata geçtiği anda Bodrum’da spor adına büyük bir adım atılacağını kaydederek; “Tesiste her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Bu tesis Bodrum’a büyük bir hizmet getirecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Tesisin bir an önce faaliyete geçmesi için sabırsızlanıyoruz” dediler.   BODRUM’DA BİR ÇOK SPORCU YETİŞECEK Ziyarette yer alan ve proje hakkında detaylı bilgi veren AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ise; “Bir çok spor dalında Bodrum’a zaferler kazandırmış çok önemli isimler ile bugün tesisleri inceledik. Kendilerinin değerli fikirleri çok önemli. 90’ı biten ve birkaç ay içinde Bodrum’un hizmetine girecek olan Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile ilgili bugün burada çok değerli öneriler aldık. Bakanlığımıza bu önerileri de ileteceğiz. Tesisimiz hayata geçtikten sonra Bodrum’da çok önemli sporcular yetişecek, gençlerimiz çok önemli eğitimler alacak. Hükümetimizin Bodrum’a verdiği değer ortada. Çok yakında bir çok yeni projeyle Bodrum’umuz çok güzel olacak. Bugün burada bizlerle birlikte olan ve değerli fikirleriyle bize yol gösteren hocalarımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bodrum’a kazandırılacak Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden spor insanları, sona gelen tesise tam not verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve Bodrum’da büyük bir açığı kapatacak olan Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi, bugün profesyonel spor insanlarını ağırladı. Basketbol, voleybol, hentbol gibi branşlarda Bodrum’da faaliyet gösteren kulüplerin yöneticileri ve antrenörlerinin ziyaret ettiği tesise spor insanları tam not verdi. Ziyarette AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul da yer aldı. Birkaç ay içinde faaliyete geçecek olan Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin son halini inceleyen spor insanları tesis hayata geçtiği anda Bodrum’da spor adına büyük bir adım atılacağını kaydederek; “Tesiste her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Bu tesis Bodrum’a büyük bir hizmet getirecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Tesisin bir an önce faaliyete geçmesi için sabırsızlanıyoruz” dediler.

 

BODRUM’DA BİR ÇOK SPORCU YETİŞECEK

Ziyarette yer alan ve proje hakkında detaylı bilgi veren AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ise; “Bir çok spor dalında Bodrum’a zaferler kazandırmış çok önemli isimler ile bugün tesisleri inceledik. Kendilerinin değerli fikirleri çok önemli. 90’ı biten ve birkaç ay içinde Bodrum’un hizmetine girecek olan Bodrum Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile ilgili bugün burada çok değerli öneriler aldık. Bakanlığımıza bu önerileri de ileteceğiz. Tesisimiz hayata geçtikten sonra Bodrum’da çok önemli sporcular yetişecek, gençlerimiz çok önemli eğitimler alacak. Hükümetimizin Bodrum’a verdiği değer ortada. Çok yakında bir çok yeni projeyle Bodrum’umuz çok güzel olacak. Bugün burada bizlerle birlikte olan ve değerli fikirleriyle bize yol gösteren hocalarımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.