Senfoni ile Neşat Ertaş Türküleri büyüledi

KÜLTÜR-SANAT 29.08.2020 - 13:37, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Senfoni ile Neşat Ertaş Türküleri büyüledi

Bodrum’da "Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri" konseri düzenlendi.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında, solistler Nilgün Kızılcı ve İsmail Altunsaray, Eray İnal yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne aldı.   Merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ın eserlerinin seslendirildiği konser, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleştirildi.   İzleyenlerin hüzünlendiği, zaman zaman da neşelendiği etkinlik beğeni topladı. İzleyiciler de bazı eserlerde sanatçılara eşlik etti.   Konser sonunda izleyenler, sanatçıları uzun süre alkışladı.
Bodrum’da "Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri" konseri düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında, solistler Nilgün Kızılcı ve İsmail Altunsaray, Eray İnal yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne aldı.

 

Merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ın eserlerinin seslendirildiği konser, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleştirildi.

 

İzleyenlerin hüzünlendiği, zaman zaman da neşelendiği etkinlik beğeni topladı. İzleyiciler de bazı eserlerde sanatçılara eşlik etti.

 

Konser sonunda izleyenler, sanatçıları uzun süre alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.