Silah sesi sandılar dehşeti yaşadılar!

OLAYLAR 07.05.2021 - 12:57, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Silah sesi sandılar dehşeti yaşadılar!

Bodrum’da mahalleden silah sesleri geldiği ihbarı, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine hareketli dakikalar yaşattı.
Konacık Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nden silah sesi ve kavga ihbarı alan polis ekipleri, kısa sürede belirtilen bölgeye gitti.   İhbara giden 10'dan fazla polis ekibi mahalle aralarında ihbara konu olayla ilgili araştırma ve inceleme yaptı. Evlerinin önüne çıkan mahalle sakinleri de bir süre olup biteni anlamaya çalıştı.    Mahalle sakinleri yaptığı açıklamada, evde oturdukları sırada sokaktan silah sesleri duyduklarını ve korku yaşadıklarını söyledi.   Bölgede yapılan incelemede herhangi bir yaralı veya şüphelilere rastlayamayan ekipler, daha sonra bölgeden ayrıldı.   Öte yandan patlama seslerinin mahalledeki gençlerin attığı maytaptan çıktığı tahmin ediliyor.
Bodrum’da mahalleden silah sesleri geldiği ihbarı, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine hareketli dakikalar yaşattı.

Konacık Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nden silah sesi ve kavga ihbarı alan polis ekipleri, kısa sürede belirtilen bölgeye gitti.

 

İhbara giden 10'dan fazla polis ekibi mahalle aralarında ihbara konu olayla ilgili araştırma ve inceleme yaptı. Evlerinin önüne çıkan mahalle sakinleri de bir süre olup biteni anlamaya çalıştı.

 

 Mahalle sakinleri yaptığı açıklamada, evde oturdukları sırada sokaktan silah sesleri duyduklarını ve korku yaşadıklarını söyledi.

 

Bölgede yapılan incelemede herhangi bir yaralı veya şüphelilere rastlayamayan ekipler, daha sonra bölgeden ayrıldı.

 

Öte yandan patlama seslerinin mahalledeki gençlerin attığı maytaptan çıktığı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.