Silah zoruyla senet imzalatmışlar!

OLAYLAR 02.06.2020 - 15:08, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Silah zoruyla senet imzalatmışlar!

Bodrum’da, "silahlı nitelikli yağma"ya karıştıkları öne sürülen 3 şüpheli yakalandı.
Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan bir spor salonu işletmecisine silah zoruyla zorla senet imzalatıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.   Toplanan delillerin ardından harekete geçen ekipler, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.   Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, müştekiye imzalattırılan senet, çok sayıda kişi adına düzenlenmiş ve imzalatılmış boş senet, bir kuru sıkı tabanca ele geçirildi.   Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Bodrum’da, "silahlı nitelikli yağma"ya karıştıkları öne sürülen 3 şüpheli yakalandı.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan bir spor salonu işletmecisine silah zoruyla zorla senet imzalatıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

 

Toplanan delillerin ardından harekete geçen ekipler, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, müştekiye imzalattırılan senet, çok sayıda kişi adına düzenlenmiş ve imzalatılmış boş senet, bir kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

 

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.