Sporcularımız iddialı başladı

SPOR 02.01.2019 - 20:02, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Sporcularımız iddialı başladı

Türkiye’nin uluslararası alanda en fazla madalya kazanan spor branşlarından olan karate branşının alt yapısını oluşturmak, ileriki yıllarda yetişen sporcuların milli takımlarda ülkemizi temsil etmesinin sağlanması amacıyla kurulan Ege Karate Ligi ilk karşılaşmaları başladı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde 16 ilden 46 spor kulübü ve 760 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Ege Karate Liginin ilk ayağında Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımı sporcuları İlayda Çakmak ve Elif Kaya başarılı olarak, karate liginin favorileri arasında yer aldıklarının olduğunun sinyallerini verdiler. Ümit bayanlar 54 kilogramda yarışan İlayda Çakmak tüm rakiplerini yenerek bu yıl ilk defa oluşturulan Ege Karate Ligi ilk ayağının şampiyonu oldu. Genç bayanlar + 59 kilogramda yarışan Elif Kaya ise tüm rakiplerini yenerek çıktığı final müsabakasında yenilerek ikinci oldu. Yıldızlar 35 kilogramda yarışan Ceren Su Demir ise yaptığı başarılı müsabakalarla göz doldurarak bu ligin önemli sporcuları arasında olduğunu ispatlamış oldu. Başarılı takımın antrenörü Fatih Uzunlulu ise ‘’İlk ayağına üç sporcu ile katıldığımız Ege Karate Liginde başarılı sonuçlar aldık ,hedefimiz 2019 yılında da her yıl olduğu gibi dünya çapında milli takımımıza sporcular yetiştirmeye devam etmek olacaktır ‘’dedi.
Türkiye’nin uluslararası alanda en fazla madalya kazanan spor branşlarından olan karate branşının alt yapısını oluşturmak, ileriki yıllarda yetişen sporcuların milli takımlarda ülkemizi temsil etmesinin sağlanması amacıyla kurulan Ege Karate Ligi ilk karşılaşmaları başladı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde 16 ilden 46 spor kulübü ve 760 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Ege Karate Liginin ilk ayağında Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımı sporcuları İlayda Çakmak ve Elif Kaya başarılı olarak, karate liginin favorileri arasında yer aldıklarının olduğunun sinyallerini verdiler.

Ümit bayanlar 54 kilogramda yarışan İlayda Çakmak tüm rakiplerini yenerek bu yıl ilk defa oluşturulan Ege Karate Ligi ilk ayağının şampiyonu oldu. Genç bayanlar + 59 kilogramda yarışan Elif Kaya ise tüm rakiplerini yenerek çıktığı final müsabakasında yenilerek ikinci oldu. Yıldızlar 35 kilogramda yarışan Ceren Su Demir ise yaptığı başarılı müsabakalarla göz doldurarak bu ligin önemli sporcuları arasında olduğunu ispatlamış oldu. Başarılı takımın antrenörü Fatih Uzunlulu ise ‘’İlk ayağına üç sporcu ile katıldığımız Ege Karate Liginde başarılı sonuçlar aldık ,hedefimiz 2019 yılında da her yıl olduğu gibi dünya çapında milli takımımıza sporcular yetiştirmeye devam etmek olacaktır ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.