Tatil devam ediyor

YAŞAM 05.08.2020 - 10:34, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Tatil devam ediyor

Kurban Bayramı sona ermesine rağmen Bodrum sahilleri doldu taştı.
Bodrum’da vatandaşlar, sıcak havada sahillerde yoğunluk oluşturdu. Kumbahçe, Paşatarlası, İçmeler, Gümbet ve Bitez sahillerinde denize giren tatilciler güzel havanın keyfini sürdü.   Halk plajlarında denize girenlerin ise sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen şemsiye ve şezlonglarda güneşlendikleri gözlendi. Bazı tatilciler ise kalabalıktan uzak plaja serdikleri havlu ve şemsiye altında zaman geçirdiler.
Kurban Bayramı sona ermesine rağmen Bodrum sahilleri doldu taştı.

Bodrum’da vatandaşlar, sıcak havada sahillerde yoğunluk oluşturdu. Kumbahçe, Paşatarlası, İçmeler, Gümbet ve Bitez sahillerinde denize giren tatilciler güzel havanın keyfini sürdü.

 

Halk plajlarında denize girenlerin ise sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen şemsiye ve şezlonglarda güneşlendikleri gözlendi. Bazı tatilciler ise kalabalıktan uzak plaja serdikleri havlu ve şemsiye altında zaman geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.