Usta yazar Bodrum’da toprağa verilecek

GÜNDEM 22.04.2021 - 18:45, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Usta yazar Bodrum’da toprağa verilecek

Temmuz ayında geçirdiği trafik kazası sonrasında uzun süredir tedavi gören gazeteci Selahattin Duman hayatını kaybetti.
18 Temmuz 2020'de İzmir'in Torbalı ilçesinde trafik kazası geçiren Duman, kaza sonrası ortaya çıkan çeşitli kalp rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Duman, en son yaklaşık 10 gün önce geçirdiği ameliyatın ardından bu sabaha karşı hayatını kaybetti.   Uzun yıllar Sabah Gazetesi’nde ve Vatan Gazetesi’nde yöneticilik ve köşe yazarlığı yapan Selahattin Duman; Komser Şekspir, Romantik ve Bir Erkeğin Anatomisi filmlerinde rol aldı.   Son olarak Oksijen Gazetesi’nde yazmaya başlamıştı.   Duman'ın yakın dostu gazeteci Zafer Mutlu, sosyal medya hesabından vefat haberini verirken cümlesini tamamlayamadı. Mutlu 'Maalesef Selo’yu' diyerek acı haberi duyurdu.   CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU   Selahattin Duman’ın cenazesi 23 Nisan 2021 Cuma günü (yarın) Bodrum Gündoğan Mezarlığı’nda saat 13.00’de toprağa verilecek.
Temmuz ayında geçirdiği trafik kazası sonrasında uzun süredir tedavi gören gazeteci Selahattin Duman hayatını kaybetti.

18 Temmuz 2020'de İzmir'in Torbalı ilçesinde trafik kazası geçiren Duman, kaza sonrası ortaya çıkan çeşitli kalp rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Duman, en son yaklaşık 10 gün önce geçirdiği ameliyatın ardından bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

 

Uzun yıllar Sabah Gazetesi’nde ve Vatan Gazetesi’nde yöneticilik ve köşe yazarlığı yapan Selahattin Duman; Komser Şekspir, Romantik ve Bir Erkeğin Anatomisi filmlerinde rol aldı.

 

Son olarak Oksijen Gazetesi’nde yazmaya başlamıştı.

 

Duman'ın yakın dostu gazeteci Zafer Mutlu, sosyal medya hesabından vefat haberini verirken cümlesini tamamlayamadı. Mutlu 'Maalesef Selo’yu' diyerek acı haberi duyurdu.

 

CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU

 

Selahattin Duman’ın cenazesi 23 Nisan 2021 Cuma günü (yarın) Bodrum Gündoğan Mezarlığı’nda saat 13.00’de toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.