WILLEM DAFOE’NİN BODRUM KEYFİ

YAŞAM 16.08.2016 - 11:15, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

WILLEM DAFOE’NİN BODRUM KEYFİ

Bodrum dünyaca ünlü bir Hollywood starını ağırladı. 2 Oscar adaylığı bulunan Amerikalı aktör Willem Dafoe, tatil için Bodrum’u seçti. Denizhan Et Lokantası’nda yemek yiyen Dafoe ile çektikleri resmi Facebook’ta paylaşan Deniz Eyinç, ABD’li yıldızın son derece mütevazi olduğunu ve Bodrum’a hayran kaldığını belirtti.
Bodrum’a dünya starlarının akını devam ediyor. Amerikalı dev oyuncu, 61 yaşındaki Willem Dafoe, tatil için Bodrum’a geldi. 2 oscar adaylığı bulunan ve Türk sinemaseverlerin Örümcek Adam (Yeşil Cin karakteri), Hız Tuzağı 2, Nymphomaniac gibi unutulmaz filmlerden yakından tanıdığı Dafoe, eşi ve arkadaşlarıyla dün Bodrum’a geldi. Aynı zamanda yönetmen olan eşi Giada Colagrande ve arkadaşlarıyla birlikte Bodrum Marina’da bulunan Denizhan Et Lokantası’nda Türk yemeklerinin tadına bakan Willem Dafoe, daha sonra Bodrum’u gezdi, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Willem Dafoe, eşi ve arkadaşları bugün Bodrum’dan mavi yolculuğa çıktı.   Denizhan Et Lokantası’nın sahibi Deniz Eyinç, Willem Dafoe’nin son derece sempatik ve mütevazi olduğunu belirterek; “Willem Dafoe’nin filmlerini büyük bir keyifle takip ederim. İşletmemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Dafoe ve arkadaşları yemeklerimizi çok beğendiklerini ifade ettiler. Bodrum’da böyle dünya yıldızlarını görmek çok güzel” dedi.   HEP DEDİĞİMİZ GİBİ BODRUM BİR DÜNYA MARKASI Willem Dafoe gibi dünyaca ünlü yıldızların tatil için Bodrum’u tercih etmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “Bodrumumuz doğasıyla, tarihiyle, yerel özellikleriyle dünyada eşi bulunmaz bir cennet. Dünyaca ünlü yıldızların, işadamlarının, kralların, prenslerin Bodrum’u tercih etmesi de bunun bir kanıtı. Hep dediğimiz gibi; Bodrum bir dünya markası. Bodrum’un tanıtımı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede dünyanın en önemli isimlerini Bodrum’da ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.
Bodrum dünyaca ünlü bir Hollywood starını ağırladı. 2 Oscar adaylığı bulunan Amerikalı aktör Willem Dafoe, tatil için Bodrum’u seçti. Denizhan Et Lokantası’nda yemek yiyen Dafoe ile çektikleri resmi Facebook’ta paylaşan Deniz Eyinç, ABD’li yıldızın son derece mütevazi olduğunu ve Bodrum’a hayran kaldığını belirtti.

Bodrum’a dünya starlarının akını devam ediyor. Amerikalı dev oyuncu, 61 yaşındaki Willem Dafoe, tatil için Bodrum’a geldi. 2 oscar adaylığı bulunan ve Türk sinemaseverlerin Örümcek Adam (Yeşil Cin karakteri), Hız Tuzağı 2, Nymphomaniac gibi unutulmaz filmlerden yakından tanıdığı Dafoe, eşi ve arkadaşlarıyla dün Bodrum’a geldi. Aynı zamanda yönetmen olan eşi Giada Colagrande ve arkadaşlarıyla birlikte Bodrum Marina’da bulunan Denizhan Et Lokantası’nda Türk yemeklerinin tadına bakan Willem Dafoe, daha sonra Bodrum’u gezdi, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Willem Dafoe, eşi ve arkadaşları bugün Bodrum’dan mavi yolculuğa çıktı.

 

Denizhan Et Lokantası’nın sahibi Deniz Eyinç, Willem Dafoe’nin son derece sempatik ve mütevazi olduğunu belirterek; “Willem Dafoe’nin filmlerini büyük bir keyifle takip ederim. İşletmemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Dafoe ve arkadaşları yemeklerimizi çok beğendiklerini ifade ettiler. Bodrum’da böyle dünya yıldızlarını görmek çok güzel” dedi.

 

HEP DEDİĞİMİZ GİBİ BODRUM BİR DÜNYA MARKASI

Willem Dafoe gibi dünyaca ünlü yıldızların tatil için Bodrum’u tercih etmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “Bodrumumuz doğasıyla, tarihiyle, yerel özellikleriyle dünyada eşi bulunmaz bir cennet. Dünyaca ünlü yıldızların, işadamlarının, kralların, prenslerin Bodrum’u tercih etmesi de bunun bir kanıtı. Hep dediğimiz gibi; Bodrum bir dünya markası. Bodrum’un tanıtımı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede dünyanın en önemli isimlerini Bodrum’da ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.