Yabancı dil eğitiminde Kale Okulları'ndan Türkiye başarısı

02.06.2021 - 11:10, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Yabancı dil eğitiminde Kale Okulları'ndan Türkiye başarısı

Türkiye çapında düzenlenen online İngilizce kitap okuma yarışmasında Kale Okulları birçok kurumu geride bırakarak 2 derece birden aldı.
Cambridge yayınlarının MyOn uygulamasını kullanarak öğrenciye hem kitap okuma hem de yabancı dili etkin kullanma yeteneği katmak isteyen Kale Okulları, Türkiye çapında gerçekleşen yarışmada 2 dereceyle farkını ortaya koydu.   Daha önce de İngilizce öğretmenleri ile öğrenciyi okumaya teşvik edici kitap okuma saati düzenleyen okul, bu dereceyle başarısını taçlandırdı.   Yabancı dile verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu başarının sürekli olmasını temenni eden Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak,  emeklerinin karşılığını almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek; "Yabancı dil eğitimine okul olarak çok önem veriyoruz. Bu amaçla dünyada kendini kanıtlamış, dil eğitiminde dünya lideri bir çok kurumla işbirliği yapıyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz yabancı dili çok çabuk öğreniyor ve normal hayatlarında rahatlıkla kullanabiliyor. Kale Okulları olarak Türkiye genelinde elde ettiğimiz bu dereceler, başarımızı taçlandırdı. Bu yüzden çok mutluyuz" dedi.
Türkiye çapında düzenlenen online İngilizce kitap okuma yarışmasında Kale Okulları birçok kurumu geride bırakarak 2 derece birden aldı.

Cambridge yayınlarının MyOn uygulamasını kullanarak öğrenciye hem kitap okuma hem de yabancı dili etkin kullanma yeteneği katmak isteyen Kale Okulları, Türkiye çapında gerçekleşen yarışmada 2 dereceyle farkını ortaya koydu.

 

Daha önce de İngilizce öğretmenleri ile öğrenciyi okumaya teşvik edici kitap okuma saati düzenleyen okul, bu dereceyle başarısını taçlandırdı.

 

Yabancı dile verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu başarının sürekli olmasını temenni eden Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak,  emeklerinin karşılığını almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek; "Yabancı dil eğitimine okul olarak çok önem veriyoruz. Bu amaçla dünyada kendini kanıtlamış, dil eğitiminde dünya lideri bir çok kurumla işbirliği yapıyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz yabancı dili çok çabuk öğreniyor ve normal hayatlarında rahatlıkla kullanabiliyor. Kale Okulları olarak Türkiye genelinde elde ettiğimiz bu dereceler, başarımızı taçlandırdı. Bu yüzden çok mutluyuz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.