Yağmur ve hortum kabusu!

YAŞAM 11.12.2019 - 21:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Yağmur ve hortum kabusu!

Bodrum’da bir teknenin 10 metre havalanmasına ve bir kafenin sandalye ve masalarının denize sürüklenmesine neden olan hortum, maddi hasara yol açtı. Kısa süreli şiddetli yağış ise su taşkınlarına neden oldu.
Bodrum'da akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak, Bodrum-Turgutreis kara yolunda su taşkını yaşanmasına neden oldu. Trafiğin durma noktasına geldiği kara yolunda sürücüler ve bazı öğrenci servislerindekiler zor anlar yaşadı.   HORTUM, MADDİ HASARA YOL AÇTI Öte yandan, Turgutreis Mahallesi'nde ise hortum meydana geldi. Denizde bağlı bir sandalı yaklaşık 10 metre yükseğe çıkarıp karaya oturtan hortum, sahildeki bir kafeye ait masa ve sandalyeleri de denize sürükledi. Maddi hasarın yaşandığı olayda çevredekiler de panik yaşadı.   Hortumdan, bölgedeki bazı işletmeler de olumsuz yönde etkilenirken, yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Bodrum’da bir teknenin 10 metre havalanmasına ve bir kafenin sandalye ve masalarının denize sürüklenmesine neden olan hortum, maddi hasara yol açtı. Kısa süreli şiddetli yağış ise su taşkınlarına neden oldu.

Bodrum'da akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak, Bodrum-Turgutreis kara yolunda su taşkını yaşanmasına neden oldu. Trafiğin durma noktasına geldiği kara yolunda sürücüler ve bazı öğrenci servislerindekiler zor anlar yaşadı.

 

HORTUM, MADDİ HASARA YOL AÇTI

Öte yandan, Turgutreis Mahallesi'nde ise hortum meydana geldi. Denizde bağlı bir sandalı yaklaşık 10 metre yükseğe çıkarıp karaya oturtan hortum, sahildeki bir kafeye ait masa ve sandalyeleri de denize sürükledi. Maddi hasarın yaşandığı olayda çevredekiler de panik yaşadı.

 

Hortumdan, bölgedeki bazı işletmeler de olumsuz yönde etkilenirken, yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.