Yeni valiyle sıcak ve samimi sohbet

YAŞAM 08.07.2020 - 23:33, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Yeni valiyle sıcak ve samimi sohbet

Kent Medya Grubu heyeti, Valililer Kararnamesi ile Çanakkale Valiliği görevinden Muğla Valiliği görevine atanan Vali Orhan Tavlı’ya, makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bugün öğleden sonra gerçekleşen ziyarete kurumu temsilen, Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz, Kayın Yayıncılık A.Ş. ortağı Asiye Poyraz, Kent Medya Haber Merkezi Sorumlusu Hamdi Yörür, Kent Tv'de yayınlanan Ayna programının yapımcısı ve sunucusu Alp Arbak ile Anlatsana programının yapımcısı ve sunucusu Aslı Mercan katıldı.   Muğla ve Bodrum’a öteden beri yabancı olmadığını ve bölgeyi iyi tanıdığını ifade eden Vali Tavlı, uzun yıllardan beri çeşitli görevler nedeniyle pek çok kez Muğla ve ilçelerine gidip geldiğini aktardı. Çanakkale gibi tarihsel açıdan çok önemli bir Kuzey Ege şehrinden, Türkiye turizmi için çok önemli, tarihsel geçmişi derin Muğla'ya atanmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Tavlı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Muğla'ya hizmet edeceğini belirtti.   Ziyarette Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz da Vali Tavlı'ya, Kent Medya Grubu ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bodrum ve bölge ile ilgili konuların da gündeme geldiği sohbet sonrasında Kent Medya heyeti, Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya yeni görevinde başarılar diledi.    Kent TV
Kent Medya Grubu heyeti, Valililer Kararnamesi ile Çanakkale Valiliği görevinden Muğla Valiliği görevine atanan Vali Orhan Tavlı’ya, makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bugün öğleden sonra gerçekleşen ziyarete kurumu temsilen, Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz, Kayın Yayıncılık A.Ş. ortağı Asiye Poyraz, Kent Medya Haber Merkezi Sorumlusu Hamdi Yörür, Kent Tv'de yayınlanan Ayna programının yapımcısı ve sunucusu Alp Arbak ile Anlatsana programının yapımcısı ve sunucusu Aslı Mercan katıldı.

 

Muğla ve Bodrum’a öteden beri yabancı olmadığını ve bölgeyi iyi tanıdığını ifade eden Vali Tavlı, uzun yıllardan beri çeşitli görevler nedeniyle pek çok kez Muğla ve ilçelerine gidip geldiğini aktardı. Çanakkale gibi tarihsel açıdan çok önemli bir Kuzey Ege şehrinden, Türkiye turizmi için çok önemli, tarihsel geçmişi derin Muğla'ya atanmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Tavlı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Muğla'ya hizmet edeceğini belirtti.

 

Ziyarette Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz da Vali Tavlı'ya, Kent Medya Grubu ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bodrum ve bölge ile ilgili konuların da gündeme geldiği sohbet sonrasında Kent Medya heyeti, Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya yeni görevinde başarılar diledi. 

 

Kent TV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.