Hem internet, hem elektrik! Kesintiler çıldırtıyor!

YAŞAM 14.11.2021 - 17:04, Güncelleme: 14.11.2021 - 17:04
 

Hem internet, hem elektrik! Kesintiler çıldırtıyor!

İnternet ve elektrikte yaşanan kesintiler vatandaşların tepkisini çekerken Bodrum Güçbirliği Derneği konuyla ilgili bir açıklama yaparak kurumları göreve çağırdı
Bodrum’un altyapı, susuzluk, trafik, bozuk yollar gibi sorunlarının yanında yaşanan internet ve elektrik kesintileri, Bodrumlular’ı bezdirdi. Gerek kesintiler, gerekse hizmet yavaşlığı tepki çekerken, Bodrum Güçbirliği Derneği de yoğun şikayetler üzerine bir açıklama yaparak konuya dikkat çekti ve ilgili kurumları göreve çağırdı. Dernek genel sekreteri Alp Arbak tarafından yapılan açıklama şöyle; Dünya markası olduğu söylenen Bodrum’da gerek Türk Telekom, gerek AYDEM’in keyfi uygulamaları, Bodrumlu hemşehrilerimizi çileden çıkarmaktadır. Bodrum’un her geçen gün büyüyen sorunlarının yanında, dünyaya açılan pencere olan internette yaşanan sıkıntılar ve Türk Telekom’un bu sıkıntılara yetersiz kalması hepimizi derinden etkilemektedir. İnternet erişiminin sorunlu olması, iskanı olan yeni binalara internet alt yapı tesisinin kurulamaması ya da çok geç ve sağlıksız kurulmasını, Bodrum Güçbirliği Derneği olarak kabul etmiyor, bu durumun Bodrum’a yakışmadığını belirtmek istiyoruz. Ayrıca AYDEM’in de Bodrum’un bir çok bölgesinde elektrikle ilgili yaşanan sıkıntılara yetersiz kalması, binlerce Bodrumlu’yu mağdur etmektedir. Bodrum’un su, altyapı, trafik gibi kronik sorunlarının yanı sıra elektrik ve internet gibi hayati ihtiyaçlarda da sıkıntı yaşanması, Bodrum aşıkları olarak bizleri derinden üzmektedir. Bu amaçla Devletin ilgili kurumlarını göreve çağırıyor, Bodrum’da yaşanan bu sıkıntı ve gecikmelerin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz. Bizler Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bu yönde yapılacak çalışmaları yakından takip edeceğiz. Amacımız Bodrum’da yaşanan sorunların güçbirliğiyle, bir an önce çözülmesi. 
İnternet ve elektrikte yaşanan kesintiler vatandaşların tepkisini çekerken Bodrum Güçbirliği Derneği konuyla ilgili bir açıklama yaparak kurumları göreve çağırdı

Bodrum’un altyapı, susuzluk, trafik, bozuk yollar gibi sorunlarının yanında yaşanan internet ve elektrik kesintileri, Bodrumlular’ı bezdirdi. Gerek kesintiler, gerekse hizmet yavaşlığı tepki çekerken, Bodrum Güçbirliği Derneği de yoğun şikayetler üzerine bir açıklama yaparak konuya dikkat çekti ve ilgili kurumları göreve çağırdı.

Dernek genel sekreteri Alp Arbak tarafından yapılan açıklama şöyle;

Dünya markası olduğu söylenen Bodrum’da gerek Türk Telekom, gerek AYDEM’in keyfi uygulamaları, Bodrumlu hemşehrilerimizi çileden çıkarmaktadır. Bodrum’un her geçen gün büyüyen sorunlarının yanında, dünyaya açılan pencere olan internette yaşanan sıkıntılar ve Türk Telekom’un bu sıkıntılara yetersiz kalması hepimizi derinden etkilemektedir.

İnternet erişiminin sorunlu olması, iskanı olan yeni binalara internet alt yapı tesisinin kurulamaması ya da çok geç ve sağlıksız kurulmasını, Bodrum Güçbirliği Derneği olarak kabul etmiyor, bu durumun Bodrum’a yakışmadığını belirtmek istiyoruz.

Ayrıca AYDEM’in de Bodrum’un bir çok bölgesinde elektrikle ilgili yaşanan sıkıntılara yetersiz kalması, binlerce Bodrumlu’yu mağdur etmektedir.

Bodrum’un su, altyapı, trafik gibi kronik sorunlarının yanı sıra elektrik ve internet gibi hayati ihtiyaçlarda da sıkıntı yaşanması, Bodrum aşıkları olarak bizleri derinden üzmektedir.

Bu amaçla Devletin ilgili kurumlarını göreve çağırıyor, Bodrum’da yaşanan bu sıkıntı ve gecikmelerin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz.

Bizler Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bu yönde yapılacak çalışmaları yakından takip edeceğiz. Amacımız Bodrum’da yaşanan sorunların güçbirliğiyle, bir an önce çözülmesi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.