Herşey çocuklar için!

08.09.2021 - 11:32, Güncelleme: 08.09.2021 - 11:32
 

Herşey çocuklar için!

Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz İlköğretim Okulu bahçesinde yer alan ağaçlar ve duvarlar boyanarak, yüz yüze eğitime hazırlandı.
Bodrumlu İş insanı Seha Ergene ve Müsgebi Mahallesi Muhtarı Hürriyet Gergin’in öncülüğünde Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz İlköğretim Okulu bahçesinde yer alan ağaçlar ve duvarlar boyanarak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlayacak yüz yüze eğitim için hazır hale getirildi.   Okulun eski mezunlarının katkılarıyla okul bahçesinde yer alan ağaçların gövdeleri ve bahçe duvarları kireçle boyandı, okul bahçesi ise yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenciler için hazırlandı.   Müsgebi Mahallesi Muhtarı Hürriyet Gergin; “ Öğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim almasını sağlamak için temin ettiğimiz kireç ve boyalarla okul bahçesindeki ağaç gövdeleri ve bahçe duvarlarını gönüllü arkadaşlarla birlikte boyadık. Sonrasında ise okul bahçesinin temizliği yapıldı. Bizler çoğumuz Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu’ndan mezun olduk ve bir nebze de olsa vefa borcumuzu ödeyebildiysek ne mutlu bize” dedi. Seha Ergene ve Hürriyet Gergin, yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere herkese hayırlı olmasını diledi. 
Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz İlköğretim Okulu bahçesinde yer alan ağaçlar ve duvarlar boyanarak, yüz yüze eğitime hazırlandı.

Bodrumlu İş insanı Seha Ergene ve Müsgebi Mahallesi Muhtarı Hürriyet Gergin’in öncülüğünde Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz İlköğretim Okulu bahçesinde yer alan ağaçlar ve duvarlar boyanarak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlayacak yüz yüze eğitim için hazır hale getirildi.

 

Okulun eski mezunlarının katkılarıyla okul bahçesinde yer alan ağaçların gövdeleri ve bahçe duvarları kireçle boyandı, okul bahçesi ise yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenciler için hazırlandı.

 

Müsgebi Mahallesi Muhtarı Hürriyet Gergin; “ Öğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim almasını sağlamak için temin ettiğimiz kireç ve boyalarla okul bahçesindeki ağaç gövdeleri ve bahçe duvarlarını gönüllü arkadaşlarla birlikte boyadık. Sonrasında ise okul bahçesinin temizliği yapıldı. Bizler çoğumuz Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu’ndan mezun olduk ve bir nebze de olsa vefa borcumuzu ödeyebildiysek ne mutlu bize” dedi. Seha Ergene ve Hürriyet Gergin, yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere herkese hayırlı olmasını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.