Hırsızlık şüphelileri bakın nasıl yakalandı!

YAŞAM 28.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 28.09.2021 - 14:00
 

Hırsızlık şüphelileri bakın nasıl yakalandı!

Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı.
Bodrum’da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan 3 zanlıdan ikisi, kovalamaca sonucu yakalandı. İlçede bir süredir hırsızlık şüphelisi olarak aranan E.G. ve K.A'nın içerisinde olduğu otomobilin Bodrum- Turgutreis kara yolunda seyrettiğini fark eden Bodrum Bölge Trafik Denetleme Amirliğine bağlı polisler, aracı durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına rağmen araçlarıyla bölgeden kaçmaya çalışan şüpheliler, araçlarıyla yol kenarındaki bir reklam panosuna çarptı. Yaya olarak ormanlık araziye kaçan şüphelilerden ikisi kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Kovalamaca sırasında durdurmak istediği şüpheliyle yere düşen polis memuru Gökhan Genç, bacağından hafif yaralandı. Kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı.

Bodrum’da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan 3 zanlıdan ikisi, kovalamaca sonucu yakalandı.

İlçede bir süredir hırsızlık şüphelisi olarak aranan E.G. ve K.A'nın içerisinde olduğu otomobilin Bodrum- Turgutreis kara yolunda seyrettiğini fark eden Bodrum Bölge Trafik Denetleme Amirliğine bağlı polisler, aracı durdurmak istedi.

Polisin "dur" ihtarına rağmen araçlarıyla bölgeden kaçmaya çalışan şüpheliler, araçlarıyla yol kenarındaki bir reklam panosuna çarptı.

Yaya olarak ormanlık araziye kaçan şüphelilerden ikisi kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kovalamaca sırasında durdurmak istediği şüpheliyle yere düşen polis memuru Gökhan Genç, bacağından hafif yaralandı.

Kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.