Sahte içki terörü Bodrum'a sıçradı; 2 ölü!

OLAYLAR 13.10.2020 - 10:51, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Sahte içki terörü Bodrum'a sıçradı; 2 ölü!

Geçen hafta başlayan sahte içki zehirlenmeleri can almaya devam ediyor. Bodrum'da 2 kişi hayatını kaybetti. İzmir'de 18 kişi sahte alkol nedeniyle hayatını kaybederken, Kırıkkale'de 7, Mersin'de 5, Bodrum ve Aydın'da 2, İstanbul ve Trabzon'da da 1'er kişi hayatını kaybetti. Sahte içki kaynaklı ölüm sayısı 36'ya yükseldi.
Geçen hafta İzmir'de başlayan sahte içki zehirlenmeleri daha sonra Kırıkkale'de de görüldü. Kırıkkale'de zehirlenme şüphesi ile hastaneye giden 7 kişi hayatını kaybetti. Kırıkkale'den sonra İzmir'den de ölüm haberleri gelmeye başladı. İzmir'de de 18 kişi hayatını kaybederken, sahte içki terörü 4 ile daha sıçradı.   İzmir ve Kırıkkale'nin ardından Mersin, Muğla Aydın ve İstanbul'da da metil alkol zehirlenmesinden dolayı ölümler yaşandı. Yaşanan ölümlerin ardından polisler harekete geçerken; Konya, Bursa, İzmir, İstanbul, Mersin'de düzenlenen operasyonlarda litrelerce etil alkol, tonlarca kaçak ve sahte içki, çok sayıda rakı-viski-votka kitleri ele geçirildi.   1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI İstanbul'da sahte alkolden dolayı zehirlenen ve Avukat olduğu öğrenilen Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu hayatını kaybetti. Zehirlenerek hastaneye kaldırılan Kemal K., Abdil K., ve Rahmi K. isimli şahıslar tedavileri sırasında metil alkolü Petroliş Mahallesi'ndeki bir adresten aldıklarını ve bu alkolle yaptıkları içkiyi tükettikten sonra görme kaybı yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine harekete geçen polisler bahsi geçen iş yerine baskın düzenledi. Baskında, 290 anason kiti, 10 votka kiti, 30 adet 10 miligram viski kiti, 9 metil alkol şişesi, 2,5 litre kaçak viski, 2,5 litre kaçak rakı ele geçirmişti. Yavuz Ö. adlı 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.   İstanbul genelinde yapılan operasyonlarda ise 3 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte alkol yapmak için kullanılan madde ele geçirildi.   MERSİN'DE 5 KİŞİ SAHTE ALKOLDEN HAYATINI KAYBETTİ Mersin'de son bir hafta içerisinde sahte alkol zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırılan 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişinin tedavisinin sürdüğü bildirildi. Sahte alkol zehirlenmelerin ardından olayla ilgili çalışma başlatan Mersin polisi, çok miktarda metanol oranı yüksek etil alkol ele geçirirken, gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   BODRUM'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Bodrum’da da sahte içkiden zehirlendikleri iddia edilen 2 kişi hayatını kaybetti. Sahte içkiden zehirlenme şüphesiyle Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan 74 yaşındaki İbrahim Yanık ile Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılan 66 yaşındaki Semran Başkurt adlı vatandaşlar kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.   TRABZON'DA BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ Trabzon'da kendi hazırladığı sahte alkolden içtiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi M.B. (56), yaşamını yitirdi.
Geçen hafta başlayan sahte içki zehirlenmeleri can almaya devam ediyor. Bodrum'da 2 kişi hayatını kaybetti. İzmir'de 18 kişi sahte alkol nedeniyle hayatını kaybederken, Kırıkkale'de 7, Mersin'de 5, Bodrum ve Aydın'da 2, İstanbul ve Trabzon'da da 1'er kişi hayatını kaybetti. Sahte içki kaynaklı ölüm sayısı 36'ya yükseldi.

Geçen hafta İzmir'de başlayan sahte içki zehirlenmeleri daha sonra Kırıkkale'de de görüldü. Kırıkkale'de zehirlenme şüphesi ile hastaneye giden 7 kişi hayatını kaybetti. Kırıkkale'den sonra İzmir'den de ölüm haberleri gelmeye başladı. İzmir'de de 18 kişi hayatını kaybederken, sahte içki terörü 4 ile daha sıçradı.

 

İzmir ve Kırıkkale'nin ardından Mersin, Muğla Aydın ve İstanbul'da da metil alkol zehirlenmesinden dolayı ölümler yaşandı. Yaşanan ölümlerin ardından polisler harekete geçerken; Konya, Bursa, İzmir, İstanbul, Mersin'de düzenlenen operasyonlarda litrelerce etil alkol, tonlarca kaçak ve sahte içki, çok sayıda rakı-viski-votka kitleri ele geçirildi.

 

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'da sahte alkolden dolayı zehirlenen ve Avukat olduğu öğrenilen Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu hayatını kaybetti. Zehirlenerek hastaneye kaldırılan Kemal K., Abdil K., ve Rahmi K. isimli şahıslar tedavileri sırasında metil alkolü Petroliş Mahallesi'ndeki bir adresten aldıklarını ve bu alkolle yaptıkları içkiyi tükettikten sonra görme kaybı yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine harekete geçen polisler bahsi geçen iş yerine baskın düzenledi. Baskında, 290 anason kiti, 10 votka kiti, 30 adet 10 miligram viski kiti, 9 metil alkol şişesi, 2,5 litre kaçak viski, 2,5 litre kaçak rakı ele geçirmişti. Yavuz Ö. adlı 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

İstanbul genelinde yapılan operasyonlarda ise 3 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte alkol yapmak için kullanılan madde ele geçirildi.

 

MERSİN'DE 5 KİŞİ SAHTE ALKOLDEN HAYATINI KAYBETTİ

Mersin'de son bir hafta içerisinde sahte alkol zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırılan 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişinin tedavisinin sürdüğü bildirildi. Sahte alkol zehirlenmelerin ardından olayla ilgili çalışma başlatan Mersin polisi, çok miktarda metanol oranı yüksek etil alkol ele geçirirken, gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

BODRUM'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum’da da sahte içkiden zehirlendikleri iddia edilen 2 kişi hayatını kaybetti. Sahte içkiden zehirlenme şüphesiyle Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan 74 yaşındaki İbrahim Yanık ile Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılan 66 yaşındaki Semran Başkurt adlı vatandaşlar kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

 

TRABZON'DA BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Trabzon'da kendi hazırladığı sahte alkolden içtiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi M.B. (56), yaşamını yitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.