Mahkeme kararını verdi

GÜNDEM 16.10.2020 - 10:32, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Mahkeme kararını verdi

Bodrum’da, reklamcının devrilen vinçten düşerek hayatını kaybetmesi, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin yargılanan 4 sanık hakkında mahkeme kararını verdi.
Bodrum’da, reklamcının devrilen vinçten düşerek hayatını kaybetmesi, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin yargılanan 4 sanığa adli para cezası verildi.   Bodrum Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Hüseyin G, Ünal T, Coşkun A, Levent T. ile müştekiler ve taraf avukatları katıldı.   Sanık ve tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, Hüseyin G. ve Ünal T'ye 18 bin 200'er lira, diğer sanıklar Coşkun A. ve Levent T'ye ise 12 bin 100'er lira adli para cezası verdi.   Müştekilerin avukatı Görkem Doğan, gazetecilere, mahkemenin verdiği kararın kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.   Kazada ölen Sefer Akdaş'ın eşi Türkan Akdaş da sanıklara adli para cezası uygulanmasına tepki göstererek, "Dava boyunca 3 duruşmaya da aynı hakim katıldı. Bu duruşmada neden hakim değişti ve neden bu kadar acele bir karar alındı? Bunları sormak istiyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum." ifadesini kullandı.   Kazada yaralananlardan İlhan Enes Demir ise suçluların cezasını en ağır şekilde çekmesi için sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini belirtti.   Olay nasıl olmuştu Ortakent Kopuz Caddesi'nde, bir alışveriş merkezinin dış cephesinde yürütülen yılbaşı süslemesi çalışmasında kullanılan vincin 17 Aralık 2019'da devrilmesi sonucu beton zemine düşen Sefer Akdaş olay yerinde yaşamını yitirmiş, vinçteki 3 kişi yaralanmıştı.
Bodrum’da, reklamcının devrilen vinçten düşerek hayatını kaybetmesi, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin yargılanan 4 sanık hakkında mahkeme kararını verdi.

Bodrum’da, reklamcının devrilen vinçten düşerek hayatını kaybetmesi, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin yargılanan 4 sanığa adli para cezası verildi.

 

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Hüseyin G, Ünal T, Coşkun A, Levent T. ile müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

 

Sanık ve tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, Hüseyin G. ve Ünal T'ye 18 bin 200'er lira, diğer sanıklar Coşkun A. ve Levent T'ye ise 12 bin 100'er lira adli para cezası verdi.

 

Müştekilerin avukatı Görkem Doğan, gazetecilere, mahkemenin verdiği kararın kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.

 

Kazada ölen Sefer Akdaş'ın eşi Türkan Akdaş da sanıklara adli para cezası uygulanmasına tepki göstererek, "Dava boyunca 3 duruşmaya da aynı hakim katıldı. Bu duruşmada neden hakim değişti ve neden bu kadar acele bir karar alındı? Bunları sormak istiyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum." ifadesini kullandı.

 

Kazada yaralananlardan İlhan Enes Demir ise suçluların cezasını en ağır şekilde çekmesi için sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

 

Olay nasıl olmuştu

Ortakent Kopuz Caddesi'nde, bir alışveriş merkezinin dış cephesinde yürütülen yılbaşı süslemesi çalışmasında kullanılan vincin 17 Aralık 2019'da devrilmesi sonucu beton zemine düşen Sefer Akdaş olay yerinde yaşamını yitirmiş, vinçteki 3 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.