Kale Okulları geleceğe ışık tutuyor

17.02.2021 - 11:56, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları geleceğe ışık tutuyor

Kale Okulları, öğrencilerinin seçeceği meslek konusunda kendilerine rehber olmak için tüm imkanlarını seferber ediyor. Konuyla ilgili seminerlere devam eden Kale Grubu, öğrencilerin yoğun ilgisinden ise oldukça memnun.
Kale Okulları yaşamın kendisini örnek alarak öğrencilerine seçecekleri meslek konusunda ışık tutuyor. Alanının en uzman kişilerince verilen seminerlere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Daha önce de bir çok seminer düzenleyen grup, İŞKUR ile işbirliği ile bazı meslek gruplarının uzmanlarını online seminerde öğrencileriyle buluşturdu. Seminerde öğrenciler yaşamın kendisinden gördükleri örneklerle geleceklerine ışık tutmak için önemli bir adım attı.   Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, seminerlerin devam edeceğini belireterek; “Öğrencilerimizin hayatı boyunca etkin olacak şey, seçeceği meslektir. İleride severek ve mutlu olarak çalışacakları mesleği seçmekte, meslekleri tanımanın önemi oldukça büyüktür. Bizlerde Kale Okulları olarak bu önemli karar da öğrencilerimize gerçek yaşamdan yol gösterdik. Kale Okulları ve İŞKUR işbirliği ile belirli meslek dallarında çalışan uzmanları online seminerde öğrencilerimiz ile buluşturduk. Öğrencilerimizin ilgisi bizleri mutlu etti. Kale Okulları olarak eğitimde fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.
Kale Okulları, öğrencilerinin seçeceği meslek konusunda kendilerine rehber olmak için tüm imkanlarını seferber ediyor. Konuyla ilgili seminerlere devam eden Kale Grubu, öğrencilerin yoğun ilgisinden ise oldukça memnun.

Kale Okulları yaşamın kendisini örnek alarak öğrencilerine seçecekleri meslek konusunda ışık tutuyor. Alanının en uzman kişilerince verilen seminerlere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Daha önce de bir çok seminer düzenleyen grup, İŞKUR ile işbirliği ile bazı meslek gruplarının uzmanlarını online seminerde öğrencileriyle buluşturdu. Seminerde öğrenciler yaşamın kendisinden gördükleri örneklerle geleceklerine ışık tutmak için önemli bir adım attı.

 

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, seminerlerin devam edeceğini belireterek; “Öğrencilerimizin hayatı boyunca etkin olacak şey, seçeceği meslektir. İleride severek ve mutlu olarak çalışacakları mesleği seçmekte, meslekleri tanımanın önemi oldukça büyüktür. Bizlerde Kale Okulları olarak bu önemli karar da öğrencilerimize gerçek yaşamdan yol gösterdik. Kale Okulları ve İŞKUR işbirliği ile belirli meslek dallarında çalışan uzmanları online seminerde öğrencilerimiz ile buluşturduk. Öğrencilerimizin ilgisi bizleri mutlu etti. Kale Okulları olarak eğitimde fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.