Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu Bodrum’a geri dönüyor

SPOR 17.02.2021 - 20:07, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu Bodrum’a geri dönüyor

Geçen yıl koronavirüs salgını yüzünden ilk kez kesintiye uğrayan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 11 Nisan’da Kapadokya’da başlayıp, 18 Nisan’da Kuşadası’nda sona erecek. Bu yıl 7. Etap Marmaris-Turgutreis, 8. Ve son etap ise Bodrum – Kuşadası olarak gerçekleşecek.
Geçen yıl koronavirüs salgını yüzünden yapılamayan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu,  Dünya Bisiklet Birliği'nin ilk kez uyguladığı Pro Seriler kategorisinde bu yıl Nisan ayında düzenlenecek. Son yıllarda 6 etap olarak koşulan turda bu sene 8 etaplık mücadele yaşanacak.   Kapadokya - Kapadokya etabıyla başlayacak yarışta, toplam bin 347 kilometre kat edilecek. Organizasyonun üçüncü gününde turun en uzun etabı olan Beyşehir - Alanya arasındaki 218 kilometrelik parkur geçilecek.   Dördüncü gün, organizasyonun en kısa etabı kat edilecek. Bisikletçiler, Fethiye - Marmaris arasında 137 kilometre pedal basacak.   Altıncı gün ise bisikletçiler 182 kilometrelik Marmaris – Turgutreis etabında ter dökecek. 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, son etap olan 162 kilometrelik Bodrum – Kuşadası etabı ile son bulacak.   BODRUM’UN TANITIMI İÇİN BÜYÜK FIRSAT Geçen yıl salgın nedeniyle ertelenen 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun yeniden Bodrum etabının olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen; “Ülkemizin eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, bu yıl Bodrum’a da gelecek. Dünyada bir çok önemli kanalda canlı olarak yayınlanan bu yarış hem ülkemizin, hem de Bodrum’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Nisan ayında hep birlikte 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun keyfini yaşayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Geçen yıl koronavirüs salgını yüzünden ilk kez kesintiye uğrayan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 11 Nisan’da Kapadokya’da başlayıp, 18 Nisan’da Kuşadası’nda sona erecek. Bu yıl 7. Etap Marmaris-Turgutreis, 8. Ve son etap ise Bodrum – Kuşadası olarak gerçekleşecek.

Geçen yıl koronavirüs salgını yüzünden yapılamayan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu,  Dünya Bisiklet Birliği'nin ilk kez uyguladığı Pro Seriler kategorisinde bu yıl Nisan ayında düzenlenecek. Son yıllarda 6 etap olarak koşulan turda bu sene 8 etaplık mücadele yaşanacak.

 

Kapadokya - Kapadokya etabıyla başlayacak yarışta, toplam bin 347 kilometre kat edilecek. Organizasyonun üçüncü gününde turun en uzun etabı olan Beyşehir - Alanya arasındaki 218 kilometrelik parkur geçilecek.

 

Dördüncü gün, organizasyonun en kısa etabı kat edilecek. Bisikletçiler, Fethiye - Marmaris arasında 137 kilometre pedal basacak.

 

Altıncı gün ise bisikletçiler 182 kilometrelik Marmaris – Turgutreis etabında ter dökecek. 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, son etap olan 162 kilometrelik Bodrum – Kuşadası etabı ile son bulacak.

 

BODRUM’UN TANITIMI İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Geçen yıl salgın nedeniyle ertelenen 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun yeniden Bodrum etabının olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen; “Ülkemizin eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, bu yıl Bodrum’a da gelecek. Dünyada bir çok önemli kanalda canlı olarak yayınlanan bu yarış hem ülkemizin, hem de Bodrum’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Nisan ayında hep birlikte 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun keyfini yaşayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.