Kale Okullarında Dünya standartlarında yabancı dil eğitimi

YAŞAM 18.02.2021 - 18:46, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okullarında Dünya standartlarında yabancı dil eğitimi

Tüm eğitim branşlarında olduğu gibi yabancı dilde de fark yaratan Kale Okulları, Anaokulundan liseye kadar her bir öğrencisine İngilizceyi dünya standartlarında öğretiyor.
Kale okulları Ana sınıfından itibaren yoğun İngilizce dersleri ile İngilizceyi eğlenerek keşfedecekleri ortamlar sunarak, İngilizceyi severek öğrenen nesiller yetiştiriyor. Bu amaçla yabancı dili yaşamın bir parçası haline getiren Kale Okulları, ezbercilikten uzak, günlük yaşamın içinde İngilizce dersleriyle öne çıkıyor.   Kale Okulları öğrencileri yabancı dil derslerinde dünyayı keşfeden, sorgulayan, yeni kültürler tanıyan, farkındalıklara açık, birbirlerini anlayan ve değerlerinin farkında olan bireyler olarak yetişiyor, İngilizceyi yaşamın aktif bir parçası haline getiriyor. .   Kale Okulları eğitimcileri, yaşayarak öğrenme bilinciyle yola çıkarak öğrencilerin kendilerini rahat ifade edebilecekleri sosyal ortamlar sağlayıp, öğrencilerini dili her yerde kullanmaya teşvik ediyor.   Bu sayede öğrenciler öğrendikleri yabancı dili unutmuyor, yaşamlarının önemli bir parçası haline getiriyor.
Tüm eğitim branşlarında olduğu gibi yabancı dilde de fark yaratan Kale Okulları, Anaokulundan liseye kadar her bir öğrencisine İngilizceyi dünya standartlarında öğretiyor.

Kale okulları Ana sınıfından itibaren yoğun İngilizce dersleri ile İngilizceyi eğlenerek keşfedecekleri ortamlar sunarak, İngilizceyi severek öğrenen nesiller yetiştiriyor. Bu amaçla yabancı dili yaşamın bir parçası haline getiren Kale Okulları, ezbercilikten uzak, günlük yaşamın içinde İngilizce dersleriyle öne çıkıyor.

 

Kale Okulları öğrencileri yabancı dil derslerinde dünyayı keşfeden, sorgulayan, yeni kültürler tanıyan, farkındalıklara açık, birbirlerini anlayan ve değerlerinin farkında olan bireyler olarak yetişiyor, İngilizceyi yaşamın aktif bir parçası haline getiriyor. .

 

Kale Okulları eğitimcileri, yaşayarak öğrenme bilinciyle yola çıkarak öğrencilerin kendilerini rahat ifade edebilecekleri sosyal ortamlar sağlayıp, öğrencilerini dili her yerde kullanmaya teşvik ediyor.

 

Bu sayede öğrenciler öğrendikleri yabancı dili unutmuyor, yaşamlarının önemli bir parçası haline getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.