Ahmet Aras’a o inşaatı sordu

SİYASET 21.02.2021 - 14:07, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Ahmet Aras’a o inşaatı sordu

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’a yönelik sorulara devam ediyor.
Daha önce sorduğu çoğu soruya yanıt alamadığını söyleyen Gökmen, bu sefer Gümüşlük’te yapımı devam eden bir inşaat hakkında sorular sordu.   Osman Gökmen’in yazılı açıklaması şöyle;   “Geçtiğimiz hafta bazı ulusal medya gruplarına Bodrum Belediyesi bütçesinden aylık ne kadarlık bir ödeme yapıldığı konulu sorularımıza Sayın Aras, bugüne kadar herhangi bir cevap vermedi. Biz bu soruların cevaplarını halen bekliyoruz.   Bugün de bizleri hayrete düşüren bir inşaat ile ilgili bazı sorularımız olacak.   Bu fotoğraflar Gümüşlük Karakaya’da yapımı devam eden bir inşaata ait. Bu inşaat CHP yönetiminde ki bir kişinin eşi ve mahalle temsilcisi olan bacanağının eşine ait. Bu arazi toplam 5 bin metrekare ve tarla niteliğinde. Kanuna göre bu araziye en fazla 120 metrekarelik inşaat yapılabilir.   Bu bilgileri verdikten sonra Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a sormak istiyoruz;   Sayın Aras;   1-) Bu inşaatın CHP yönetiminde olan bir kişinin eşi ve bu kişinin mahalle temsilcisi olan bacanağının eşine ait olduğu doğru mu? 2-) Bu inşaatın arazisinin niteliği tarla mı? Eğer tarlaysa yasaya göre toplam kaç metrekarelik inşaat yapılabilir? 3-) Hali hazırda devam eden bu inşaat, toplamda kaç metre kare? 4-) Bu inşaat için Bodrum Belediyesi’nden bir izin alındı mı? Alındıysa nasıl bir izin alındığını Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşır mısınız? 5-) Bu inşaat ile ilgili Tarım Müdürlüğü’nden herhangi bir görüş alındı mı?   Değerli Bodrumlular,   Her fırsatta kaçak inşaatla mücadele edeceğini söyleyen Sayın Aras’ın bu sözlerine inanmak istiyoruz. O yüzden yukarıda ki sorularımızı da içtenlikle cevaplayacağını umuyoruz.   Bazı vatandaşlarımızın evleri şov yapılarak yıkılıyor ama maalesef bazı kişilerin her türlü kuralsızlığı, kanun tanımazlığı görmezden geliniyor, hatta kendileri kanunsuzluğa teşvik ediliyor.   Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. O yüzden cevap alamasak da ısrarla, inatla sorularımızı sormaya devam edeceğiz.   Çünkü AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak Bodrum’da kanunlar çerçevesinde tüm vatandaşlarımıza ayrım yapmadan hizmet verilmesini istiyoruz.”
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’a yönelik sorulara devam ediyor.

Daha önce sorduğu çoğu soruya yanıt alamadığını söyleyen Gökmen, bu sefer Gümüşlük’te yapımı devam eden bir inşaat hakkında sorular sordu.

 

Osman Gökmen’in yazılı açıklaması şöyle;

 

“Geçtiğimiz hafta bazı ulusal medya gruplarına Bodrum Belediyesi bütçesinden aylık ne kadarlık bir ödeme yapıldığı konulu sorularımıza Sayın Aras, bugüne kadar herhangi bir cevap vermedi. Biz bu soruların cevaplarını halen bekliyoruz.

 

Bugün de bizleri hayrete düşüren bir inşaat ile ilgili bazı sorularımız olacak.

 

Bu fotoğraflar Gümüşlük Karakaya’da yapımı devam eden bir inşaata ait. Bu inşaat CHP yönetiminde ki bir kişinin eşi ve mahalle temsilcisi olan bacanağının eşine ait. Bu arazi toplam 5 bin metrekare ve tarla niteliğinde. Kanuna göre bu araziye en fazla 120 metrekarelik inşaat yapılabilir.

 

Bu bilgileri verdikten sonra Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a sormak istiyoruz;

 

Sayın Aras;

 

1-) Bu inşaatın CHP yönetiminde olan bir kişinin eşi ve bu kişinin mahalle temsilcisi olan bacanağının eşine ait olduğu doğru mu?

2-) Bu inşaatın arazisinin niteliği tarla mı? Eğer tarlaysa yasaya göre toplam kaç metrekarelik inşaat yapılabilir?

3-) Hali hazırda devam eden bu inşaat, toplamda kaç metre kare?

4-) Bu inşaat için Bodrum Belediyesi’nden bir izin alındı mı? Alındıysa nasıl bir izin alındığını Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşır mısınız?

5-) Bu inşaat ile ilgili Tarım Müdürlüğü’nden herhangi bir görüş alındı mı?

 

Değerli Bodrumlular,

 

Her fırsatta kaçak inşaatla mücadele edeceğini söyleyen Sayın Aras’ın bu sözlerine inanmak istiyoruz. O yüzden yukarıda ki sorularımızı da içtenlikle cevaplayacağını umuyoruz.

 

Bazı vatandaşlarımızın evleri şov yapılarak yıkılıyor ama maalesef bazı kişilerin her türlü kuralsızlığı, kanun tanımazlığı görmezden geliniyor, hatta kendileri kanunsuzluğa teşvik ediliyor.

 

Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. O yüzden cevap alamasak da ısrarla, inatla sorularımızı sormaya devam edeceğiz.

 

Çünkü AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak Bodrum’da kanunlar çerçevesinde tüm vatandaşlarımıza ayrım yapmadan hizmet verilmesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.