Kürek teknesi denize indi

SPOR 25.02.2021 - 12:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kürek teknesi denize indi

Bodrum’da, Halikarnas Kürek Takımı'na kazandırılan yarış teknesi törenle denize indirildi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bitez Özgür Plaj'da gerçekleştirilen etkinlikte, ilçede sporun yaygınlaşmasına destek veren eski milli sporcu Celal Gürsoy'a teşekkür etti.   Bodrum'da yaşayan insanlar için küreğin çok uygun bir spor dalı olduğuna işaret eden Aras, "Türkiye'de milli takımlar seviyesinde 65 yılını bu spora adayan Celal Gürsoy'un burada olması bizim için şanstır. Bodrum gün geçtikçe büyüyor, insanların sosyal ihtiyaçları her geçen gün ön plana çıkıyor. Bunun içinde en uygun alan olan, üç tarafı denizlerle çevrili yarımadamızda su sporlarına çok önem vermek durumundayız." diye konuştu.   Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ile vatandaşlar katıldı.
Bodrum’da, Halikarnas Kürek Takımı'na kazandırılan yarış teknesi törenle denize indirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bitez Özgür Plaj'da gerçekleştirilen etkinlikte, ilçede sporun yaygınlaşmasına destek veren eski milli sporcu Celal Gürsoy'a teşekkür etti.

 

Bodrum'da yaşayan insanlar için küreğin çok uygun bir spor dalı olduğuna işaret eden Aras, "Türkiye'de milli takımlar seviyesinde 65 yılını bu spora adayan Celal Gürsoy'un burada olması bizim için şanstır. Bodrum gün geçtikçe büyüyor, insanların sosyal ihtiyaçları her geçen gün ön plana çıkıyor. Bunun içinde en uygun alan olan, üç tarafı denizlerle çevrili yarımadamızda su sporlarına çok önem vermek durumundayız." diye konuştu.

 

Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.